TGMacro.exe VirusTotal sonucu temiz mi?

cleanris 1

Uzman
Merhaba,

Bir program kuracağım fakat EXE'yi çalıştırmadan önce VirusTotal sitesini yüklemek istedim. VirusTotal sonucum temiz mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Programı yükledim fakat EXE'yi henüz açmadım. Eğer sorun sıkıntılı ise format atmama gerek var mı?

EXE'yi aktif etmediğim için bir sorun olup olmayacağını bilmiyorum. Sonuçlarda uyarı vermesine rağmen false positive ise çalıştırmamda sakınca var mı?

Temiz gorunuyor.

Buradan indirdiysen problem yok.

Github üzerinden indirmek istediğimde beni bir siteye atıyor, 1. site bu TGM Gaming Macro (TGMacro) - trksyln 2. site ise bu TGM Gaming Macro Ben sourceforge üzerinden indirdim ve exe yi açmadan virüstotal sitesine attım.

Vallahi VPN'i kapattım ama göremiyorum yine de. Kusura bakmayın, sizi de yanılttık gibi oldu.

@cleanris, ilki yuksek ihtimalle yazilimin gelistiricisinin kendi sitesi. Ikincisi ise SourceForge, guvenilir bir site.

Nereden indireceginiz size kalmis ama SourceForge'tan indirmek daha iyi olur.

Zaten SourceForge'dan indirdim fakat uyarıları görünce çalıştırma konusunda şüpheye düştüm. Bu durumda çalıştırırsam sorun yaşar mıyım?

Zaten SourceForge'dan indirdim fakat uyarıları görünce çalıştırma konusunda şüpheye düştüm. Bu durumda çalıştırırsam sorun yaşar mıyım?
Hiç bir uygulama 0 uyarı ile gelmez eğer kaynak sağlam değilse.

Ben sırf şu isim değişikliği yüzünden bile açmazdım titizim bu konularda. Ama genel anlamda temiz görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…