7 741 Becerikli Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 265 Çözümler 1 Beğeniler 389 17 Mart 2024 #11 Ascendency dedi: Devam etmiyor, geçen sene bitti, fakat son sezon Netflix Türkiye'ye henüz gelecek. Genişletmek için tıkla... Uyardığınız için sağ olun hocam. Ben diziyi tamamen izlememiştim. İyi oldu aslında fakat çok uzun gibi gözüküyor.
Ascendency dedi: Devam etmiyor, geçen sene bitti, fakat son sezon Netflix Türkiye'ye henüz gelecek. Genişletmek için tıkla... Uyardığınız için sağ olun hocam. Ben diziyi tamamen izlememiştim. İyi oldu aslında fakat çok uzun gibi gözüküyor.
KS KS A Ascendency Yetkin Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 350 Makaleler 2 Çözümler 1 Beğeniler 537 17 Mart 2024 #12 741 dedi: Uyardığınız için sağ olun hocam. Ben diziyi tamamen izlememiştim. İyi oldu aslında fakat çok uzun gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Uzun ama hiç de sıkıcı değil. Altı ayda seyredilebilir bence. Vaktim varken 9 sezonu 2 ayda tamamlamıştım.
741 dedi: Uyardığınız için sağ olun hocam. Ben diziyi tamamen izlememiştim. İyi oldu aslında fakat çok uzun gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Uzun ama hiç de sıkıcı değil. Altı ayda seyredilebilir bence. Vaktim varken 9 sezonu 2 ayda tamamlamıştım.
BurakBirinci Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.204 Makaleler 15 Çözümler 13 Beğeniler 2.852 17 Mart 2024 #13 Elizabeth karakterine rağmen favori dizilerimdendir. 5 kere falan abartısız izledim, geldiği zaman bir daha baştan izleyeceğim.
Elizabeth karakterine rağmen favori dizilerimdendir. 5 kere falan abartısız izledim, geldiği zaman bir daha baştan izleyeceğim.