Önerilen ekran kartının 4060 olması düşündürücü. Genelde eski nesil kartları yazıyorlardı önerilene.

Zamanla güncelleme vs. fps droplarını bugları giderirler diye düşünüyorum. Hafif de olsa optimizasyon sorunları var. Ölçeklendirmeyi kapattığım zaman daha az drop oluyor.

Birkaç ayar yaptıktan sonra optimizasyon sorunum kalmadı benim de birkaç hatam varmış ayarlarım bozulmuş. Şu an gayet iyi akıyor dövüş sistemi de güzel zorlamıyor.

Zamanla güncelleme vs. fps droplarını bugları giderirler diye düşünüyorum. Hafif de olsa optimizasyon sorunları var. Ölçeklendirmeyi kapattığım zaman daha az drop oluyor.

Birkaç ayar yaptıktan sonra optimizasyon sorunum kalmadı benim de birkaç hatam varmış ayarlarım bozulmuş. Şu an gayet iyi akıyor dövüş sistemi de güzel zorlamıyor.

Hangi ayarı yaptınız hocam? R7 7800X3D ve 4070 Super sistemde artık dayanamadım, ultra'dan high'a çektim tüm grafik ayarlarını. Ek olarak DLSS ve Frame Gen açık.

Hangi ayarı yaptınız hocam? R7 7800X3D ve 4070 Super sistemde artık dayanamadım, Ultra'dan High'a çektim tüm grafik ayarlarını. Ek olarak DLSS ve frame gen açık.

2K ekran da FSR 4.1.1 yerel yaptım ve frame gen açtım Ultra da 100 üstü aktif FPS veriyor. Monitörümün Hz ayarları 60 da kalmış onu yukarı çektim bir de takılma da gitti bayağı keyifli akıcı hale geldi. Başka bir şeyler yaptım mı çok hatırlamıyorum hocam.