Çözüldü The Blood of Dawnwalker PC’de takılıyor ve kontrolcüyle yürürken duruyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan The Nox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 50
  • Etiketler Etiketler
    the
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The Nox

Çalışkan
Yer
Heaven
Oyun bende hem çöküyor hem de kontrolcü tarafında saçma sapan davranıyor. GameSir Nova kullanıyorum.

Karaktere özellikle çapraz yön verdiğimde bazen hiç yürümüyor, bazen de olduğu yerde çok yavaş adım atıyor. Bildiğiniz uzayda yürüyormuş gibi hareket ediyor. Kontrolcünün kendisinde başka oyunlarda herhangi bir sorun yaşamıyorum.

Bunun dışında oyun zaman zaman çöküp masaüstüne atıyor.

Sistemim:
  • AMD Ryzen 7 9700X
  • NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti
  • 32 GB RAM
  • GameSir Nova
Aynı sorunları yaşayan var mı? Kontrolcü problemi için değiştirmem gereken bir Steam Input veya deadzone ayarı bulunuyor mu?

Çözüm

Şu anda oyunun bilinen sorunları bunlar güncelleme beklemekten başka çare yok. Kontrolcü sorunu için hassasiyeti 1'den 0.8'e çekmeyi öneriyorlar.

Şu anda oyunun bilinen sorunları bunlar güncelleme beklemekten başka çare yok. Kontrolcü sorunu için hassasiyeti 1'den 0.8'e çekmeyi öneriyorlar.

Çözüm
Onu gördüm evet, hatta denedim. Ancak nedense bende işe yaramadı. Reddit'te işe yaradığına dair birçok gönderi de gördüm. Oyunu silip tekrar yüklemek işe yarar mı sence? Dosyaları doğruladım bu arada, ne olur ne olmaz.

Dosyaları da doğruladıysan boşuna silme bence. Güncelleme gelmesini bekleyeceğiz, geliştirici sorunların farkında çok geçmeden çözecektir diye düşünüyorum.

Dosyaları da doğruladıysan boşuna silme bence. Güncelleme gelmesini bekleyeceğiz, geliştirici sorunların farkında çok geçmeden çözecektir diye düşünüyorum.
Tamamdır o zaman, teşekkür ederim. Yeni çıktı da oyun, ilk günden böyle hatalar olması can sıkıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…