Sürprizbozan The Boys finali hakkında düşüncelerim

Tek kelimeyle rezalet. Böyle bir rezillik olamaz ya yazıklar olsun. Çok sinirlendim. Game of Thrones, Stranger Things ve Dexter gibi hayatımda gördüğüm en rezil finaller listesine girdi. Bir de kafamda o kadar soru işaretleri oluştu ki maddeler halinde dökmek istiyorum:
  1. @shiedae3 arkadaşım, dediklerine harfiyen katılıyorum. Deep'in bir sürprizini göremedik şu ana kadar. Kusura bakmayın ama dizinin başından beri hiçbir gelişimi göstermeden göçtü gitti. Hele Black Noir... yani uçabilen, yüzlerce mermi yiyip hayatta kalabilen Black Noir'i telefon kablosuyla boğularak öldürüldü yahu. Hayatımda böyle bir "nerf" görmedim.
  2. Gen V dizisindeki karakterler dizide yer aldılar da n'oldu? Yan dizisini boşuna izlemişiz yani.
  3. Kimiko kendini tam ha patladı ha patlatacak derken Frenchie'i görmesi sanki maç bittiği anda reklam arasına giren ürün yerleştirme gibi olmuş.
  4. Final sezonu başlamadan evvel sosyal medyalarda Homelander'ın Dünya'yı yaktığını, Butcher'ın ve meşhur levyeyle Beyaz Saray'a yürürken önünde süper kahraman ordusu beklediğine dair posterler vardı. Eee? Hiçbirini görmedik ki bu sahneleri.
  5. Maraş dondurması muamalesi gören Soldier Boy'u dipfrizte unuttuk tabii, akıbeti ne olacak belli değil. (Vought Rising diye bir yan dizisi olacak ama geçmişteki konuları ele alacak diye biliyorum.)
Daha çok yazmak istediklerim var ama yeter bu kadar rezalet.

Son düzenleme:
Bölüm başı bütçesi de çok düşüktü adamların. Örnek vermek gerekirse Yüzüklerin Efendisi'nin bölüm başı 50 milyon dolar diyelim, The Boys'un maksimum 15-20 milyon civarıdır. Bence düşük bütçe ile fena iş çıkarmadılar. Ama bu, finalin kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Para çok önemli böyle diziler için.

Meme'ler sayesinde sürekli Hype'ı olan bir diziye az bütçe ayırmak çok mantıksız.

Sezon finaline girse bile her yerde sürekli homelander replikleriyle memeler yapılıyordu.

Meme'ler sayesinde sürekli Hype'ı olan bir diziye az bütçe ayırmak çok mantıksız.

Sezon finaline girse bile her yerde sürekli homelander replikleriyle memeler yapılıyordu.

Katılmıyorum hocam, bu kadar büyük kitleye ulaşan bir diziye daha fazla bütçe ayrılmalıydı. The Boys çok sevildi. Benim şahsi görüşüm böyle. Beklenti de çok yükseldi doğal olarak.

Katılmıyorum hocam, bu kadar büyük kitleye ulaşan bir diziye daha fazla bütçe ayrılmalıydı. The boys çok sevildi. Benim şahsi görüşüm böyle. Beklenti de çok yükseldi doğal olarak.

Bende öyle dedim hocam nereye katılmadınız?

Şahsen gayet hoşuma gitti, evet biraz acele bir finaldi ancak içimin yağları eridi, sonda bayağı üzülmedim değil.

Oİ, FUCK OFF, YOU CUNTS

Güzel diziydi, butcher ölmeden önce misyonunu tamamlayabilseydi bence daha iyi olurdu. Bu dizide beni en çok kendine çeken şey karakterlerdi, insanın daha fazla güç için neler yapabileceği, karakterlerin yalakalıkları, hatta homelanderin ölmeden önce yaptığı pokunu yiyim abi ayakları falan bence çok iyi. İş hayatında insanlarla etkileşime geçtikçe bu karakterler size tanıdık gelmeye başlıyor, özellikle kamuda falan çalışan varsa dediğimi daha iyi anlayacaktır
Bu arada eski CEO'nun dediği gibi homelanderdan sonra oluşan boşluğu birileri yeniden doldurur, kaçınılmaz.

Son düzenleme:
Diziyi konu açıldığı gün bitirmediğim için şimdi yazıyorum. "scorched Earth" muhabbetini bilmememe rağmen beğenmedim. O dünyayı yakmalı final beklentisini öğrendiğimde daha da sevmedim. @Lady Hellbender'in dediği her şeye katılıyorum. Amazon Prime kurbanı bir dizi. Sonda Ryan'ı Butcher'a tripletip Terör ve Butcher'i öldürmeleri de çok anlamsızdı. Hayır zaten bir daha görmeyeceğiz ver işte iyi sonu? Öyle çok derinliği olan bir hikayen de yok neyin tribindesin?

Ben bu "Scorched earth" muhabbetini Homelander Butcher'ın güçlerini görüp ne yaptığını sorunca Butcher "Scorched earth" dediği için kafayı çektim/dozu vurdum/tozu(malum) çektim gibi bir şey sanıyordum. Dizi bitince öğrendim.

Sonda Ryan'ı Butcher'a tripletip Terör ve Butcher'i öldürmeleri de çok anlamsızdı.
İlave bir bilgi vereyim; Terror karakterini canlandıran Bentley Alexander adlı köpek yayınlandığı gün hayatını kaybetmiş. Muhtemelen anısı olsun diye dizide yer vermişlerdir.

Ekleme: Tabii dizide köpeği ölünce John Wick tribine girmesi ayrı bir komediydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…