Tek kelimeyle rezalet. Böyle bir rezillik olamaz ya yazıklar olsun. Çok sinirlendim. Game of Thrones, Stranger Things ve Dexter gibi hayatımda gördüğüm en rezil finaller listesine girdi. Bir de kafamda o kadar soru işaretleri oluştu ki maddeler halinde dökmek istiyorum:
Daha çok yazmak istediklerim var ama yeter bu kadar rezalet.
- @shiedae3 arkadaşım, dediklerine harfiyen katılıyorum. Deep'in bir sürprizini göremedik şu ana kadar. Kusura bakmayın ama dizinin başından beri hiçbir gelişimi göstermeden göçtü gitti. Hele Black Noir... yani uçabilen, yüzlerce mermi yiyip hayatta kalabilen Black Noir'i telefon kablosuyla boğularak öldürüldü yahu. Hayatımda böyle bir "nerf" görmedim.
- Gen V dizisindeki karakterler dizide yer aldılar da n'oldu? Yan dizisini boşuna izlemişiz yani.
- Kimiko kendini tam ha patladı ha patlatacak derken Frenchie'i görmesi sanki maç bittiği anda reklam arasına giren ürün yerleştirme gibi olmuş.
- Final sezonu başlamadan evvel sosyal medyalarda Homelander'ın Dünya'yı yaktığını, Butcher'ın ve meşhur levyeyle Beyaz Saray'a yürürken önünde süper kahraman ordusu beklediğine dair posterler vardı. Eee? Hiçbirini görmedik ki bu sahneleri.
- Maraş dondurması muamalesi gören Soldier Boy'u dipfrizte unuttuk tabii, akıbeti ne olacak belli değil. (Vought Rising diye bir yan dizisi olacak ama geçmişteki konuları ele alacak diye biliyorum.)
Son düzenleme: