b3nt Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 16 26 Temmuz 2024 #1 Oyuna sorunsuz giriyorum sonra ana ekranda oynaya basınca bir anda siyah ekran olup oyun çöküyor. Çözümü nedir? Reddit'te okudum da Ubisoft'a bağlı hesapları kaldırınca düzeliyormuş galiba. İşe yarar mı?
Oyuna sorunsuz giriyorum sonra ana ekranda oynaya basınca bir anda siyah ekran olup oyun çöküyor. Çözümü nedir? Reddit'te okudum da Ubisoft'a bağlı hesapları kaldırınca düzeliyormuş galiba. İşe yarar mı?
Çözüm b3nt 26 Temmuz 2024 redemir dedi: Denemek bedava. Genişletmek için tıkla... Harbiden düzeldi. Hatta sadece Steam hesabını kaldırdım ondan kaynaklıymış.
redemir dedi: Denemek bedava. Genişletmek için tıkla... Harbiden düzeldi. Hatta sadece Steam hesabını kaldırdım ondan kaynaklıymış.
redemir Başarılı Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 133 Beğeniler 53 26 Temmuz 2024 #2 Denemek bedava. Artı 0 Eksi
KS KS b3nt Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 100 Çözümler 2 Beğeniler 16 26 Temmuz 2024 #3 redemir dedi: Denemek bedava. Genişletmek için tıkla... Harbiden düzeldi. Hatta sadece Steam hesabını kaldırdım ondan kaynaklıymış. Artı -2 Eksi Çözüm
redemir dedi: Denemek bedava. Genişletmek için tıkla... Harbiden düzeldi. Hatta sadece Steam hesabını kaldırdım ondan kaynaklıymış.