Guts4K

Uzman
Merhaba, 3 gündür başlıkta ve resimde belirttiğim hatayı alıyorum. Bilgisayarıma format attım, internetimi sıfırladım, DNS ve VPN denedim ama giriş sağlayamıyorum. Oyunla alakalı diye düşünmüştüm ilk başta, oyunun sunucularında bir sorun yok. Yüklü olan F1 25 veya PS5'te GT7 oyunlarına sorunsuz giriş sağlayabiliyorum. İnternette araştırma yaptım ama bir çözüm bulamadım. Teşekkürler şimdiden.

Ekran görüntüsü 2026-04-19 221421.webp

Oyunu arka plan işlemleri de dahil olmak üzere Görev Yöneticisi üzerinden tamamen kapatıp temiz bir şekilde yeniden başlatman dene. Eğer standart bir VPN kullandıysan Ubisoft sunucuları o IP bloklarını da filtreleyebildiği için sonuç alamamış olabilirsin bunun yerine veri trafiğinin yönlendirmesini doğrudan optimize eden Cloudflare WARP gibi spesifik tünelleme araçlarını kullanarak Ubisoft'un bu sunucu bariyerini teknik olarak aşabilirsin.

Oyunu arka plan işlemleri de dahil olmak üzere Görev Yöneticisi üzerinden tamamen kapatıp temiz bir şekilde yeniden başlatman dene. Eğer standart bir VPN kullandıysan Ubisoft sunucuları o IP bloklarını da filtreleyebildiği için sonuç alamamış olabilirsin bunun yerine veri trafiğinin yönlendirmesini doğrudan optimize eden Cloudflare WARP gibi spesifik tünelleme araçlarını kullanarak Ubisoft'un bu sunucu bariyerini teknik olarak aşabilirsin.

Senelerdir hem PS5'te hem PC'de oynadığım oyun ilk defa böyle bir hata çıktı normalde hiçbir ayar uygulama DNS veya VPN falan da kullanmıyordum kendi internetimin IP'sinden oynuyordum.