İkisi de indirimdeymiş. Hangisi daha iyi ve farkları nedir? Grafik ve mekanikler önemli benim için.
Detaylar
Kim cevapladı?The Crew Motorfest daha iyi bence. Dendiği gibi Crew 2 mobil oyun gibi hissettiriyor.
2
29422
Ziyaretçi
The Crew Motorfest.
GhosT_1982
Becerikli
Kanka ben The Crew Motorfest'i aldım, güzel oyun. Bir de sana tavsiyem Test Drive Unlimited Solar Crown; grafikleri falan çok iyi. YouTube'da biraz videosunu izlersen beğenirsin, o da indirimde.İkisi de indirimdeymiş. Hangisi daha iyi ve farkları nedir? Grafik ve mekanikler önemli benim için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Motorfest görsel ve oynanış olarak çok daha iyi. Motorfest'in sürüş hissiyatı Forza'yı andırıyor. Crew 2 sürüş hissiyatı olarak berbat, kesinlikle alınmamalı. Her iki oyuna da sahibim. Motorfest'te de para kazanmak uğraştırıcı, Forza gibi değil ve de elindeki araçları FH serisi gibi satıp yeni araç alamıyorsun.
Elbette bir FH serisi değil ama Motorfest iyi oyun; 50 saat oynadıktan sonra haritada artık drag dışı bir etkinlik kalmadığı için oynamayı bıraktım.
Elbette bir FH serisi değil ama Motorfest iyi oyun; 50 saat oynadıktan sonra haritada artık drag dışı bir etkinlik kalmadığı için oynamayı bıraktım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bold Pilot
Uzman
İkisini de oynamış biri olarak Motorfest kesinlikle. Grafik ve mekaniklerde nesil atlanmış zaten ve Motorfest'te F1 araçlarını da eklemişler olmayan şey yok oyunda.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-