Dr.Baboky

Uzman
Steam indirimleri neticesinde The Crew motorfest standart Edition 14 dolara, Deluxe Edition 16 dolara düşmüş durumda. Yarış oyunlarını seven biri olarak almayı düşünüyorum. Bu fiyata değer mi? Hangi sürümü almalıyım ayrıyeten oyun için araç alımları nasıl oluyor? Teşekkürler.

Steam indirimleri neticesinde The Crew motorfest standart Edition 14 dolara, Deluxe Edition 16 dolara düşmüş durumda. Yarış oyunlarını seven biri olarak almayı düşünüyorum. Bu fiyata değer mi? Hangi sürümü almalıyım ayrıyeten oyun için araç alımları nasıl oluyor? Teşekkürler.
Surus fizikleri hosuna gidecekse al.

Hocam modifiye mantığını pek anlamadım. Hangi renk parçaları takmalıyım? Drift yapma olayını da pek başaramadım açıkçası onun dışında oyunda şunu yap diye önerdiğiniz şeyler var mı?

Hocam modifiye mantığını pek anlamadım. Hangi renk parçaları takmalıyım? Drift yapma olayını da pek başaramadım açıkçası onun dışında oyunda şunu yap diye önerdiğiniz şeyler var mı?

En iyi olanlar sarı olan parçalar. Ancak Grand Race fair play olduğu için ne taktiğinin bir önemi yok. Drift mekaniği çok kötü drift arabası alıp ayarlardan drift assist, tcs falan kapatman lazım.

Alınır, çok güzel oyun. Forza'ya kıyasla araba elde etmesi çok kolay. Playlistleri tamamlayarak çok fazla sayıda araba elde edebilirsiniz. Ayrıca araba fiyatları da çok pahalı değil. Standard sürümü bile işinizi görür fakat arada çok fazla fiyat farkı yoksa üst sürümü de alınabilir.