Kafa dağıtmak için oyun arıyorum, özellikle de yarış türünde. Çoğu NFS oyununu oynadım. En son oynadığım yarış oyunu Forza 5'di. Forza 6 çıkana kadar takılmalık kafa dağıtmalık yarış oyunu arıyorum. Şu an Steam'de güzel bir indirime girmiş, alınır mı?
Kafa dağıtmak için oyun arıyorum, özellikle de yarış türünde. Çoğu NFS oyununu oynadım. En son oynadığım yarış oyunu Forza 5'di. Forza 6 çıkana kadar takılmalık kafa dağıtmalık yarış oyunu arıyorum. Şu an Steam'de güzel bir indirime girmiş, alınır mı?
Kafa dağıtmak için oyun arıyorum, özellikle de yarış türünde. Çoğu NFS oyununu oynadım. En son oynadığım yarış oyunu Forza 5'ti. Forza 6 çıkana kadar takılmalık, kafa dağıtmalık yarış oyunu arıyorum. Şu an Steam'de güzel bir indirime girmiş, alınır mı?
NFS'yi çok oynadım, modifiyesi güzel ancak son oyunları pek sarmamıştı. Forza'da ise modifiyenin 'm'si yok. Umarım Forza 6 çıkana kadar o açlığı kapatır bakalım.
NFS tadını verebilen bir seri, 1. sine yaklaşık 1000 saat 2. oyununa 2300+ saat gömmüştüm tek beğenmediğim olayı yola güneş ışığı vurduğunda yol cennete giden yol gibi aşırı parlıyor acayip sinir ve göz bozucu bir şey. Az önce ben de aldım, CS'den düşen kutular sağ olsun, dursun kenarda Forza çıkana kadar oynarım.
NFS tadını verebilen bir seri, 1. sine yaklaşık 1000 saat 2. oyununa 2300+ saat gömmüştüm tek beğenmediğim olayı yola güneş ışığı vurduğunda yol cennete giden yol gibi aşırı parlıyor acayip sinir ve göz bozucu bir şey.