Kafa dağıtmak için oyun arıyorum, özellikle de yarış türünde. Çoğu NFS oyununu oynadım. En son oynadığım yarış oyunu Forza 5'di. Forza 6 çıkana kadar takılmalık kafa dağıtmalık yarış oyunu arıyorum. Şu an Steam'de güzel bir indirime girmiş, alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Arcade, grafikleri iyi ve araba çeşitliliği, modifiyesi de gayet güzel seviyede. Çok gerçekçilik beklemeyin onun dışında alınır.Kafa dağıtmak için oyun arıyorum, özellikle de yarış türünde. Çoğu NFS oyununu oynadım. En son oynadığım yarış oyunu Forza 5'di. Forza 6 çıkana kadar takılmalık kafa dağıtmalık yarış oyunu arıyorum. Şu an Steam'de güzel bir indirime girmiş, alınır mı?
Kvothe
Uzman
Alınabilir.
GhosT_1982
Becerikli
Kanka, iyi ki bu konuyu açmışsın. Ben bu oyunu bekliyordum. Ubisoft'ta 350 TL. Steam'den aldım. Şimdi çok teşekkür ederim sana.Kafa dağıtmak için oyun arıyorum, özellikle de yarış türünde. Çoğu NFS oyununu oynadım. En son oynadığım yarış oyunu Forza 5'ti. Forza 6 çıkana kadar takılmalık, kafa dağıtmalık yarış oyunu arıyorum. Şu an Steam'de güzel bir indirime girmiş, alınır mı?
Rica ederim, ne demek.Kanka, iyi ki bu konuyu açmışsın. Ben bu oyunu bekliyordum. Ubisoft'ta 350 TL, Steam'den aldım. Şimdi çok teşekkür ederim sana.
NFS'yi çok oynadım, modifiyesi güzel ancak son oyunları pek sarmamıştı. Forza'da ise modifiyenin 'm'si yok. Umarım Forza 6 çıkana kadar o açlığı kapatır bakalım.@shruux, alınır. Şahsen modifiye seçeneklerini çok beğeniyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
6ODRA
Uzman
- Makaleler
- 1
NFS tadını verebilen bir seri, 1. sine yaklaşık 1000 saat 2. oyununa 2300+ saat gömmüştüm tek beğenmediğim olayı yola güneş ışığı vurduğunda yol cennete giden yol gibi aşırı parlıyor acayip sinir ve göz bozucu bir şey. Az önce ben de aldım, CS'den düşen kutular sağ olsun, dursun kenarda Forza çıkana kadar oynarım.
Son düzenleme:
Türkiye'deki asfaltı göz önünde bulundurarak yapmış olabilirler. Araç kullanırken sürekli başıma gelen bir durumNFS tadını verebilen bir seri, 1. sine yaklaşık 1000 saat 2. oyununa 2300+ saat gömmüştüm tek beğenmediğim olayı yola güneş ışığı vurduğunda yol cennete giden yol gibi aşırı parlıyor acayip sinir ve göz bozucu bir şey.
Farid
Uzman
Çok güzel oyundur. Her hafta yeni araçlar ve etkinlikler geliyor. Oyun parasının hakkını sonuna kadar veriyor.