Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.481 Çözümler 69 Beğeniler 5.413 Yer Haddonfield, Illinois 20 Temmuz 2024 #1 Forza Horizon 5'ten Crew'e yatay geçiş yaptım. Dostum bu oyun fazlasıyla iyi. FH5 için fotoğraf konularım: Forza Horizon 5'te çektiğim fotoğraflar - part 2 1.5 ay önce bir fotoğraf dump yapmıştım. Birkaç tane daha ekleyelim bakalım. :) (m4 GTS'in kaplaması bana ait bu arada söylemem lazım. :D) techolay.net Forza Horizon 5'te çektiğim fotoğraflar İlk çıktığı günden beri oynuyorum, oyundaki saatimin 4'te 1'i fotoğraflara gitmiştir. İşte bazı fotoğraflarım. (Herhangi farklı bir program kullanılmamıştır sadece oyun içi ayarlarla) techolay.net
Forza Horizon 5'ten Crew'e yatay geçiş yaptım. Dostum bu oyun fazlasıyla iyi. FH5 için fotoğraf konularım: Forza Horizon 5'te çektiğim fotoğraflar - part 2 1.5 ay önce bir fotoğraf dump yapmıştım. Birkaç tane daha ekleyelim bakalım. :) (m4 GTS'in kaplaması bana ait bu arada söylemem lazım. :D) techolay.net Forza Horizon 5'te çektiğim fotoğraflar İlk çıktığı günden beri oynuyorum, oyundaki saatimin 4'te 1'i fotoğraflara gitmiştir. İşte bazı fotoğraflarım. (Herhangi farklı bir program kullanılmamıştır sadece oyun içi ayarlarla) techolay.net
Loutermilch Başarılı Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 1.247 Beğeniler 1.182 20 Temmuz 2024 #2 Oyun henüz kapalı betadayken çektiğim ama paylaşamadığım fotoğraflar. Üzerindeki yazılar kapalı betadan dolayı. Sürprizbozan Bunlar da eski olmasına rağmen The Crew 2'de çektiklerim. Bu oyunların fotoğraf modları Forza oyunlarından daha iyi. Sürprizbozan Son düzenleme: 20 Temmuz 2024
Oyun henüz kapalı betadayken çektiğim ama paylaşamadığım fotoğraflar. Üzerindeki yazılar kapalı betadan dolayı. Sürprizbozan Bunlar da eski olmasına rağmen The Crew 2'de çektiklerim. Bu oyunların fotoğraf modları Forza oyunlarından daha iyi. Sürprizbozan