mertOo Uzman Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 4 30 Mayıs 2025 #1 Oyunu Steam'den aldım girmeye çalışıyorum. Ubisoft aktivasyon kodu istiyor ve giremiyorum. Aktivasyon kodunuda bulamıyorum. Steam desteğe yazdım daha geri dönmediler (2 saat oldu). Ubisoft Connect güncel.
Oyunu Steam'den aldım girmeye çalışıyorum. Ubisoft aktivasyon kodu istiyor ve giremiyorum. Aktivasyon kodunuda bulamıyorum. Steam desteğe yazdım daha geri dönmediler (2 saat oldu). Ubisoft Connect güncel.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 30 Mayıs 2025 #2 SteamApps/common/Tom Clancy's The Division klasöründeki uplay_install.manifest ve uplay_install.state dosyalarını silince sorunun çözüldüğünü aktarmışlar.
SteamApps/common/Tom Clancy's The Division klasöründeki uplay_install.manifest ve uplay_install.state dosyalarını silince sorunun çözüldüğünü aktarmışlar.
KS KS mertOo Uzman Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 4 30 Mayıs 2025 #3 Toby Fox dedi: SteamApps/common/Tom Clancy's The Division klasöründeki uplay_install.manifest ve uplay_install.state dosyalarını silince sorunun çözüldüğünü aktarmışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o ilk oyun için sanırsam bende gördüm onu da o isimde dosyalar yok.
Toby Fox dedi: SteamApps/common/Tom Clancy's The Division klasöründeki uplay_install.manifest ve uplay_install.state dosyalarını silince sorunun çözüldüğünü aktarmışlar. Genişletmek için tıkla... Hocam o ilk oyun için sanırsam bende gördüm onu da o isimde dosyalar yok.