Offline hesap ben önermiyorum aynı hesapla 100-150 kişi oynayınca save dosyaları siliniyor kaç kere başıma geldi, offline hesap ile uğraşcağına adam gibi korsan oynarsın güvenli sitelerden.
Save dosyası silinmez ya, çevrimdışı moda al zaten cloud save çalışmayacağından sorun olmaz. Save dosyası PC'ye kaydoluyor. Geforce Now ile falan oynamaya çalışırsan silinir belki. Korsan bence de daha mantıklı evet ama kırılmayan oyunlar için hayat kurtarıyor bu 10 liralık hesaplar :hehehe:

Save dosyası silinmez ya, çevrimdışı moda al zaten cloud save çalışmayacağından sorun olmaz. Save dosyası PC'ye kaydoluyor. Geforce Now ile falan oynamaya çalışırsan silinir belki. Korsan bence de daha mantıklı evet ama kırılmayan oyunlar için hayat kurtarıyor bu 10 liralık hesaplar :hehehe:
Olabilir ben çok oyun oynayan biri değilim arada sırada hikayeli oyunları korsan oynuyorum yoluma bakıyorum, tercih konu sahibinin ama ben 10 kez hesap aldım birçoğunda silindi save dosyam.

Berbat bir fikir.

2 gün sonra şifresi değişecek hesap almazdım.
Benim güvendiğim bir satıcı var hep ondan alıyorum oyunun tanesi 25 TL. 7-8 aydır aynı hesap var hala girebiliyorum. Kendi sitesi var otomatik guard kodunu alabiliyoruz ve şifreleri de hesabımızda hep yazıyor. Değişmiyor yani. Hesaplar da kendilerine ait.

Benim güvendiğim bir satıcı var hep ondan alıyorum oyunun tanesi 25 TL. 7-8 aydır aynı hesap var hala girebiliyorum. Kendi sitesi var otomatik guard kodunu alabiliyoruz ve şifreleri de hesabımızda hep yazıyor. Değişmiyor yani. Hesaplar da kendilerine ait.
Belki sizin şansınıza hesap kapanmamıştır, birçoğu da çalıntı oluyor genel olarak neyse konu dağılmasın.

Kanka dedim ya zaten torrent daha mantıklı diye ama kırılmamış oyunu nasıl indireceksin? TLOU için demiyorum zaten.
Kırılmayan bir oyunu oynamak çok istiyosa alınabilir.

Güvenliğini de geçtim, sana tam olarak ait olmayan bir hesapta oynuyorsun. Korsan bile paylaşımlı hesaplardan daha mantıklı.
Ben zaten paylaşımlı hesap kullanmıyorum sadece henüz kırılmamış ve o kadar parayı vermek istemediğim oyunlarda kullanıyorum. Baktığın zaman tabiki torrent gibisi yok.