11454

Uzman

Bunu modsuz şekilde Game Pass'den birazcık oynadım hiçbir şey anlamadım. Açık dünyaya saldı beni nereye gideceğimi ne yapacağımı amacımı bilmiyordum. Modlamayla falan bunu çözüp oynayabilir miyim oyun sarar mı? Ona göre alacağım.

Bunu modsuz şekilde Game Pass'den birazcık oynadım hiçbir şey anlamadım. Açık dünyaya saldı beni nereye gideceğimi ne yapacağımı amacımı bilmiyordum. Modlamayla falan bunu çözüp oynayabilir miyim oyun sarar mı? Ona göre alacağım.
Ana hikayeyi takip edebilir veya loncaların hikayelerine gidebilirsiniz. Oyunun bir "sonu" yok. İstediğiniz sıralamada yapabilirsiniz.

Almak istiyorum fakat 3 ve 4. oyunu oynamazsan anlamazsın dediler. 3 ve 4. oyunun da çıkış tarihleri ortada. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almak istiyorum fakat 3 ve 4. oyunu oynamazsan anlamazsın dediler. 3 ve 4. oyunun da çıkış tarihleri ortada. Alınır mı?
Morrowind ile Skyrim arasında yaklaşık 200 yıl var. Arkaplan hikayelerini anlaman zor olabilir o kadar. Morrowind kesinlikle önerdiğim bir oyun, Oblivion için remake/remaster tarzı bir şey yapılıyordu. 2025 gibi çıkıyor.

Morrowind ile Skyrim arasında yaklaşık 200 yıl var. Arka plan hikayelerini anlaman zor olabilir o kadar. Morrowind kesinlikle önerdiğim bir oyun, oblivion için remake/remaster tarzı bir şey yapılıyordu. 2025 gibi çıkıyor.
Bu bilgiyi öğrenmem süper oldu, sağ olun hocam. 1, 2 veya 4. oyuna da gelecek mi? 5. oyunu satın aldım, ona göre 4.oyunu da satın alayım. Ayrıca hocam DLC'ye gerek var mı? Herkes mod var, gerek yok diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu kim söylediyse oyunu oynamadığı belli. Skyrim tahmin ettiğinizden çok daha derin bir lore a sahip oyun orası doğru. Ama Elder Scroll farklı bir hikaye ve oynadığında anlamadığın hiçbir şey olmaz.

Bu bilgiyi öğrenmem süper oldu, sağ olun hocam. 1, 2 veya 4. oyuna da gelecek mi? 5. oyunu satın aldım, ona göre 4.oyunu da satın alayım. Ayrıca hocam DLC'ye gerek var mı? Herkes mod var, gerek yok diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
İlk oyun için bildiğim kadarıyla bir çalışma yok. İkinci oyun, Daggerfall için Daggerfall Unity var. Üçüncü oyun, Morrowind için Skywind geliştiriliyor ama bitmesine daha çok var. En iyi ihtimalle 2027 gibi gelir bence. 4. oyun, Oblivion için Skyblivion çıkmak üzere.

Morrowind DLC'leri güzel, Oblivion DLC'lerini denemedim. Skyrim SE alıyorsan DLC'ler zaten yanında geliyor.