Ata Tuğkan

Uzman
Birkaç istisna oyun harici RPG türüyle aram iyi değil. Baldur's Gate, Witcher 3 falan, hepsine sıkılıp ALT+F4 atmışlığım var. Bu sıralar türe bir şans daha vermek istiyorum. Elder Scrolls'dan gireyim dedim. Hangi oyunu önerirsiniz? Fiyatı önemli değil, Game Pass'ten oynayacağım.

Birkaç istisna oyun harici RPG türüyle aram iyi değil.
Bunu diyen birine Oblivion'in hicbir turunu oneremem acikcasi, her ne kadar Remastered olaninda yeni baslayanlara yardimci seyler olsa da. Gameplayin kendisi ALT + F4 attirmasa bile Remastered olaninin teknik kismi ALT + F4 attirabilir, oldukca kotu bir oyun teknik acidan.

Sahsen Skyrim derim.

Birkaç istisna oyun harici RPG türüyle aram iyi değil. Baldur's Gate, Witcher 3 falan, hepsine sıkılıp alt+F4 atmışlığım var. Bu sıralar türe bir şans daha vermek istiyorum. Elder Scrolls'dan gireyim dedim. Hangi oyunu önerirsiniz? Fiyatı önemli değil, Game Pass'ten oynayacağım.

Hafif RPG oyunlarından başlamanı öneririm Baldur's Gate gibi oyunlar daha ağır RPG içerikler barındırdığı için yorabilir eğer Cyberpunk tarzı seviyorsan Deus Ex serisine bakabilirsin, eğer Skyrim oynayacak san modlamanı tavsiye ederim yoksa ilk defa oynayacaksan zor gelebilir bazı şeyler.