Detaylar
Kim cevapladı?Ah be, Hi-Fi Rush çok severek oynadığım bi' oyundu.
Benim de. Aylar veya yıllar sonra şu realizm bokluğuna önem vermeyen bir oyun çıkmıştı ve güzeldi.Ah be, Hi-Fi Rush çok severek oynadığım bi' oyundu.
- Makaleler
- 4
Yapacak bir şey yok. Tango Gameworks iyi bir şirketti açıkçası. Yaptıkları son oyun olan Hi-Fi Rush kendince başarılı bir oyundu. The Evil Within serisi de keza öyleydi.
The Evil Within'i severek oynamıştım PlayStation 3'te. Ama nedensizce oyunda neler geçtiğini hatırlamıyorum maalesef, şirketin kapanmasına ekstra üzüldüm. Güle güle o7.
- Makaleler
- 4
Ondan değildir bence. Hi-Fi Rush sevilen bir oyun oldu. Benim tahminim, yeterince mali destek alamadıkları. Ya da başka bir şey de olabilir, bilemiyorum.Arkadaş Hi-Fi rush başarısız mı oldu ki neden kapadılar stüdyoyu?
- Makaleler
- 9
Kaynakları daha iyi yönetmek gibi şeyler yazıyor internette. Tango Games ile birlikte 4 stüdyo daha kapanmış. Para kaynaklarını farklı farklı yerlere yatırmak yerine belli stüdyolar üzerine yoğunlaşmak istiyorlar sanırım.Arkadaş Hi-Fi rush başarısız mı oldu ki neden kapadılar stüdyoyu? Redfall'ın stüdyosunun başına gelenlere de üzülüyorum, sırf üstlerin acelesine geldi adamlar.
Kaynakları daha iyi yönetmek gibi şeyler yazıyor internette. Tango Games ile birlikte 4 stüdyo daha kapanmış. Para kaynaklarını farklı farklı yerlere yatırmak yerine belli stüdyolar üzerine yoğunlaşmak istiyorlar sanırım.
Bende şimdi baktım o tür haberler dönüyor, sanırım yeni çıkacak olan yeni bir konsol modeli duyuracakları için özel oyunlar yapmak için bütçe ayırdılar.
semih ünal
Uzman
1 Oynamadım ama TEW hayran kaldığım bir oyundu. 3 Gelmesini isterdim.
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-