The Evil Within ve Hi-Fi Rush'ın yapımcısı Tango Gameworks şirketi kapandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1577
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 376
  • Etiketler Etiketler
    evil the
Ah be, Hi-Fi Rush çok severek oynadığım bi' oyundu.
Benim de. Aylar veya yıllar sonra şu realizm bokluğuna önem vermeyen bir oyun çıkmıştı ve güzeldi.

The Evil Within'i severek oynamıştım PlayStation 3'te. Ama nedensizce oyunda neler geçtiğini hatırlamıyorum maalesef, şirketin kapanmasına ekstra üzüldüm. Güle güle o7.

Arkadaş Hi-Fi rush başarısız mı oldu ki neden kapadılar stüdyoyu? Redfall'ın stüdyosunun başına gelenlere de üzülüyorum, sırf üstlerin acelesine geldi adamlar.

Arkadaş Hi-Fi rush başarısız mı oldu ki neden kapadılar stüdyoyu? Redfall'ın stüdyosunun başına gelenlere de üzülüyorum, sırf üstlerin acelesine geldi adamlar.
Kaynakları daha iyi yönetmek gibi şeyler yazıyor internette. Tango Games ile birlikte 4 stüdyo daha kapanmış. Para kaynaklarını farklı farklı yerlere yatırmak yerine belli stüdyolar üzerine yoğunlaşmak istiyorlar sanırım.

Bende şimdi baktım o tür haberler dönüyor, sanırım yeni çıkacak olan yeni bir konsol modeli duyuracakları için özel oyunlar yapmak için bütçe ayırdılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…