Makaleler
1
The Fable animesinin 2. sezonu 2027 Ocak ayında öngösterim yapacak.

Absürt komedi ve ilginç bir olay örgüsüne sahip, pek bilinmeyen bir seri. Tamamını izlemedim ama güzel yapım.

The Fable animesinin 2. sezonu 2027 Ocak ayında öngösterim yapacak.

Absürt komedi ve ilginç bir olay örgüsüne sahip, pek bilinmeyen bir seri. Tamamını izlemedim ama güzel yapım.
Mangasını okudum. Suç ve komediyi birleştiren güzel bi manga. Okumanızı tercih ederim.

Mangasını okudum. Suç ve komediyi birleştiren güzel bi manga. Okumanızı tercih ederim.
Şu sıralar mangaya bulaşmak istemiyorum, novel ve webtoon okumak yetiyor. :)
Msyt, might, mayhem yayına girdi, SSS Clas Suicide Hunter ve Wild West Murim de yayınlanacaktı yakında.

Güzel bir animeydi. İlginç bir çizim tarzı var ve çoğu karakter birbirine benziyor ama izlerken hiç sıkılmadım, eğlenceliydi gayet.

Güzel bir animeydi. İlginç bir çizim tarzı var ve çoğu karakter birbirine benziyor ama izlerken hiç sıkılmadım, eğlenceliydi gayet.
Yetişkin işi anime olsun da izlenir, her sezon çıkan vasat romantizm, ecchii ve fantastik serilerin cıvkı çıktı artık.
En azından son sıralar manhwa-webtoonları animeye uyarlıyorlar.

her sezon çıkan vasat romantizm, ecchii ve fantastik serilerin cıvkı çıktı artık
Bir bunlara bir de isekailere talep çok. Uzun zamandır takip ettiğim seriler dışında anime izlemiyordum. Son 3 yılda yeni bir yapım olarak izlediğim tek anime The Fable olabilir. Çok kötü animeler çıkıyor her sene, yine de aynı olay örgüsünde tamamen aynı animeler türemeye devam ediyor ve 2. sezon onayı bile alıyorlar.

Bir bunlara bir de isekailere talep çok. Uzun zamandır takip ettiğim seriler dışında anime izlemiyordum. Son 3 yılda yeni bir yapım olarak izlediğim tek anime The Fable olabilir. Çok kötü animeler çıkıyor her sene, yine de aynı olay örgüsünde tamamen aynı animeler türemeye devam ediyor ve 2. sezon onayı bile alıyorlar.
Saçma bir tüketim çılgınlığı var, abudik gubudik serileri fonlayıp piyasaya sürüyorlar.

Benzer fikre sahibim, takip ettiğim ve ilgimi çeken serileri izlemeye devam ediyorum.
En son To Be Hero X ve Sentenced To Be Hero ilgimi çekmişti, izledim ve beğendim, en azından sıradan yapımlara kıyasla düzgün yeni yapımlardı.