Uranos

Üstün
Yer
Adana
Hikayeli oyunları genel olarak severim, sizce bu oyun alınır mı? Fiyatına değer mi? Biraz pahalı geldi bana ne kadar hikayeli oyunları sevsem de.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Ölmeden önce mutlaka oynanması gereken oyunlar!" başlığında bir rehber hazırlasaydım ilk Detroit: Became Human'ı tavsiye ettikten sonra ikinci olarak kesinlikle The Last of Us serisini tavsiye ederdim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Sosyal medyaya dikkat edin. Spoiler yiyebilirsiniz.

Cihazınızın diğer konuda bahsi geçen i7-12. nesil 4060 olduğunu düşünüyorum. Bu cihaz ısınma sorunu olmadığında oyunu kaldırıyor.

Cihazınızın diğer konuda bahsi geçen i7-12. nesil 4060 olduğunu düşünüyorum. Bu cihaz ısınma sorunu olmadığında oyunu kaldırıyor.

Zaten şu an bilgisayarda teknik bir sorun var, yakın zamanda sorunu çözüp oyunu öyle alacağım. Şu anda GTA 5 filan bile oynarken sıkıntı çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
God of War, Last of Us Part II gibi oyunlar parasına değer. Korsana bulaşmayın. Torrent özellikle bakalım oradan indirenler ne zaman sonra virüs girdi diye konu açacaklar merak ediyorum.
Hayatımda zaten hiç korsan oyun kullanmadım hocam en kötü indirime girmesini beklerim oyunun.

Yaz indirimlerinde girer mi sizce?

Hikayeli oyunları genel olarak severim, sizce bu oyun alınır mı? Fiyatına değer mi? Biraz pahalı geldi bana ne kadar hikayeli oyunları sevsem de.
Pahalı geldiyse malum yollardan indirip oynanabilir, güzel oyun tabii ama 1 kere oynayıp bırakacağınız bir oyunsa almak pek de mantıklı değil hele Epic'ten almak hiç değil.

Bence.