Remus Lupin

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu
Merhaba, İtem Satış üzerinden 50 TL'ye hesap aldım. Paylaşımlı hesap olduğu için herkes indirip oynayabiliyor. Sorum şu: Bildiğiniz üzere ortak hesap olunca başka bir makine oyuna girdiği zaman "BAĞLAN" seçeneği var. Biri ben oyun oynarken buna basarsa ne olur, onu merak ediyorum. Bir de "YAYINLA" diye bir buton var o nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgili hesabın remote play seçeneği kapatılıyorsa onu kapattığınızda sorun düzelir, siz zaten paylaşımlı hesapta oyuna girerken hesabı offline moda almanız gerektiği için sizde böyle bir sorun olmaz, bazı şahsiyetler bunu görmezden gelip direkt girdiği için böyle oluyor.

İlgili hesabın remote play seçeneği kapatılıyorsa onu kapattığınızda sorun düzelir, siz zaten paylaşımlı hesapta oyuna girerken hesabı offline moda almanız gerektiği için sizde böyle bir sorun olmaz, bazı şahsiyetler bunu görmezden gelip direkt girdiği için böyle oluyor.

Yani oyunu yukledikden sonra çevrim dışı moda alıp mı girmem lazım.

Goldberg emu nedir biraz detaylandırır mısın?
Güvenilir bir Crack grubuna ait bir Steam emülatörü. Ekstradan DRM olmayan oyunlarda Steam'in korumasını bypass etmenizi sağlıyor. İçindeki steamapi ve steamapi64.dll dosyalarını oyunun dosya konumuna atınca Steam'in koruması bypass edilmiş oluyor. Reddit'te bulabilirsiniz araştırma yaparak.

Güvenilir bir crack grubuna ait bir Steam emülatörü. Ekstradan DRM olmayan oyunlarda Steam'in korumasını bypass etmenizi sağlıyor. İçindeki steamapi ve steamapi64.dll dosyalarını oyunun dosya konumuna atınca Steam'in koruması bypass edilmiş oluyor. Reddit'te bulabilirsiniz araştırma yaparak.

Anladım sağ olun anlattığınız için.