B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 30 Haziran 2025 #1 Merhaba TLOU Part 1'de AMD FSR 3'ün kare oluşturmasını açınca ekranın kenarları titriyor yırtılıyor gibi oluyor. Kapatınca olmuyor ama FPS çok düşüyor. GTX 1650 16 GB RAM 4 GB VRAM var. Nasıl çözebilirim? (Kare oluşturma kapatmak dışında)
Merhaba TLOU Part 1'de AMD FSR 3'ün kare oluşturmasını açınca ekranın kenarları titriyor yırtılıyor gibi oluyor. Kapatınca olmuyor ama FPS çok düşüyor. GTX 1650 16 GB RAM 4 GB VRAM var. Nasıl çözebilirim? (Kare oluşturma kapatmak dışında)
Recep Baltaş 17 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.230 Makaleler 104 Çözümler 1.604 Beğeniler 46.096 Yer İstanbul 30 Haziran 2025 #2 Optiscaler denediniz mi? https://github.com/optiscaler/OptiScaler?tab=readme-ov-file#how-it-works Artı 0 Eksi
KS KS B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 30 Haziran 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Optiscaler denediniz mi? https://github.com/optiscaler/OptiScaler?tab=readme-ov-file#how-it-works Genişletmek için tıkla... Hayır hocam denemedim. Bu ne oluyor? Nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Optiscaler denediniz mi? https://github.com/optiscaler/OptiScaler?tab=readme-ov-file#how-it-works Genişletmek için tıkla... Hayır hocam denemedim. Bu ne oluyor? Nasıl yapacağım?
Recep Baltaş 17 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.230 Makaleler 104 Çözümler 1.604 Beğeniler 46.096 Yer İstanbul 30 Haziran 2025 #4 Ben de denemedim ama FSR3'ün daha güncel sürümünü kullandırtıyor diye biliyorum. Rehber video yapıcam ileride. Artı 0 Eksi
Ben de denemedim ama FSR3'ün daha güncel sürümünü kullandırtıyor diye biliyorum. Rehber video yapıcam ileride.
KS KS B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 30 Haziran 2025 #5 Recep Baltaş dedi: Ben de denemedim ama FSR3'ün daha güncel sürümünü kullandırtıyor diye biliyorum. Rehber video yapıcam ileride. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyeceğim teşekkürler. Eğer olursa çözüldü işaretlerim. Recep Baltaş dedi: Ben de denemedim ama FSR3'ün daha güncel sürümünü kullandırtıyor diye biliyorum. Rehber video yapıcam ileride. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 kere silip kurup denedim optiscaleri kurmayı. Oyuna girmiyor. Optiscaler kurunca. Son düzenleme: 30 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Ben de denemedim ama FSR3'ün daha güncel sürümünü kullandırtıyor diye biliyorum. Rehber video yapıcam ileride. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyeceğim teşekkürler. Eğer olursa çözüldü işaretlerim. Recep Baltaş dedi: Ben de denemedim ama FSR3'ün daha güncel sürümünü kullandırtıyor diye biliyorum. Rehber video yapıcam ileride. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 kere silip kurup denedim optiscaleri kurmayı. Oyuna girmiyor. Optiscaler kurunca.
Recep Baltaş 17 Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.230 Makaleler 104 Çözümler 1.604 Beğeniler 46.096 Yer İstanbul 30 Haziran 2025 #6 beratcrdk dedi: Hocam 2 kere silip kurup denedim optiscaleri kurmayı. Oyuna girmiyor. Optiscaler kurunca. Genişletmek için tıkla... AMD yine şaşırtmadı. Rehberini yapacağım. Artı 0 Eksi
beratcrdk dedi: Hocam 2 kere silip kurup denedim optiscaleri kurmayı. Oyuna girmiyor. Optiscaler kurunca. Genişletmek için tıkla... AMD yine şaşırtmadı. Rehberini yapacağım.
KS KS B beratcrdk Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 11 4 Temmuz 2025 #7 Recep Baltaş dedi: AMD yine şaşırtmadı. Rehberini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Başka çözümü olan var mı? Recep Baltaş dedi: AMD yine şaşırtmadı. Rehberini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam optiscaleri bir daha kurmayı denedim oyun çökmedi ama bu sefer hiçbir şey işe yaramadı. Optiscaler kurmak için DLSS 2 lazımmış. DLSS sadece RTX ekran kartlarında var. Benim ekran kartım GTX 1650. yani kaldırmıyor DLSS. Başka bir çözüm var mı? Son düzenleme: 1 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: AMD yine şaşırtmadı. Rehberini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Başka çözümü olan var mı? Recep Baltaş dedi: AMD yine şaşırtmadı. Rehberini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam optiscaleri bir daha kurmayı denedim oyun çökmedi ama bu sefer hiçbir şey işe yaramadı. Optiscaler kurmak için DLSS 2 lazımmış. DLSS sadece RTX ekran kartlarında var. Benim ekran kartım GTX 1650. yani kaldırmıyor DLSS. Başka bir çözüm var mı?