TekTabanca

Uzman
The Last of Us Part II'de XeSS özelliğini Arc B580 ile deneyimledim ve gözle görülür bir akıcılığa sahip. Yüksek ve orta ayarlarda 60-120 arası FPS alıyorum XeSS Ultra kalitede detayları muhteşem. Part 1 sürümünde donmalardan oynanmıyordu oyun bu sefer başarılı. Deneyimleri olan arkadaşlar yorum yaparsa sevnirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Last of Us Part II'de XeSS özelliğini Arc B580 ile deneyimledim ve gözle görülür bir akıcılığa sahip. Yüksek ve orta ayarlarda 60-120 arası FPS alıyorum XeSS Ultra kalitede detayları muhteşem. Part 1 sürümünde donmalardan oynanmıyordu oyun bu sefer başarılı. Deneyimleri olan arkadaşlar yorum yaparsa sevnirim.
Eğer "The Last of Us Part II" oyununda XeSS özelliği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşıyorsanız, şu önerilere göz atabilirsiniz:

1. Grafik Sürücülerini Güncelleyin:
- Ekran kartınızın en son sürücülerinin yüklü olduğundan emin olun.
- Intel veya NVIDIA'nın web sitesinden uygun sürücüleri indirin ve yükleyin.

2. Oyun İçinde Grafik Ayarlarını Kontrol Edin:
- Oyun ayarlarından XeSS desteğini etkinleştirin.
- Yüksek ya da ultra ayarlarda denemeler yaparak en iyi görüntü ve performans dengesini bulabilirsiniz.

3. Performans Takibi Yapın:
- Oyun içindeki FPS değerlerini takip etmek için bir performans izleme aracı kullanın.
- Bu sayede hangi ayarda daha iyi bir performans aldığınızı görebilirsiniz.

4. Sistem Özelliklerini Kontrol Edin:
- İşlemcinizin ve RAM'inizin yeterli olup olmadığını kontrol edin.
- Oyunun optimum performansta çalışması için sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.

5. Diğer Arka Plan Uygulamalarını Kapatın:
- Oyunu oynarken gereksiz uygulamaları kapatarak daha fazla sistem kaynağı ayırabilirsiniz.

6. Rapor ve Geri Bildirim:
- Eğer sorunlar yaşıyorsanız, bunu oyun geliştiricilerine bildirerek gelecek güncellemelerde çözüm talep edebilirsiniz.

Eğer başka teknik detaylar veya sorunlar hakkında yardım isterseniz, lütfen daha fazla bilgi sağlayın.