Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mete01

Üstün
Arkadaşlar merhaba. Ben bir oyun indirdim ama bu hatayı alıp duruyorum. Araştırdığım tüm kaynaklardaki denilen şeyleri denedim ancak hiçbir şey değişmedi. Ne yapmam lazım? (TLOU Part 1)
Sistem:

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İndirme esnasında duraktlatma veya internet bağlantısı gibi durumlarla yaşadıysanız, dosyalar eksikte inebilir. Böyle durumda indirirken hiçbir şekilde bağlantının kopmaması lazım ve indireceğiniz Torrent siteside önemli. Her Torrent sitesinden indirmeyin, bazı dosyalar bozuk olabiliyor.
Fitgirl Repack'den indirdim

isdone.dll indirerek çözdüm arkadaşlar. İndirip SysWOW64 klasörünün içine atıp cihazı yeniden başlatınca düzeldi.
Hocam Windows Defender'ı tamamen devre dışı bırakıp kurulumu deneyebilir misiniz? Bazen Defender açık olduğu için dosyayı virüs olarak algılayıp kuramayabiliyor.

Bilgisayarı yeniden başlat.
Çalıştırdan %temp% ve temp klasörlerini sil.
Başka yerden de indirebilirsin Discord'dan yazarım güvenilir yerleri.

Ne yazık ki Discord'um yok. Bu adımları denedim.

Hocam Windows Defender'ı tamamen devre dışı bırakıp kurulumu deneyebilir misiniz? Bazen Defender açık olduğu için dosyayı virüs olarak algılayıp kuramayabiliyor.

Deneyeyim de yine aynı yerde takılı kaldı. %1.6 "build/pc/main/bin.psarc" kısmında.

Deneyeyim de yine aynı yerde takılı kaldı. %1.6 "build/pc/main/bin.psarc" kısmında.

İndirme esnasında duraktlatma veya internet bağlantısı gibi durumlarla yaşadıysanız, dosyalar eksikte inebilir. Böyle durumda indirirken hiçbir şekilde bağlantının kopmaması lazım ve indireceğiniz Torrent siteside önemli. Her Torrent sitesinden indirmeyin, bazı dosyalar bozuk olabiliyor.

Fitgirl Repack'den indirdim

isdone.dll indirerek çözdüm arkadaşlar. İndirip SysWOW64 klasörünün içine atıp cihazı yeniden başlatınca düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm