Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İndirme esnasında duraktlatma veya internet bağlantısı gibi durumlarla yaşadıysanız, dosyalar eksikte inebilir. Böyle durumda indirirken hiçbir şekilde bağlantının kopmaması lazım ve indireceğiniz Torrent siteside önemli. Her Torrent sitesinden indirmeyin, bazı dosyalar bozuk olabiliyor.
Fitgirl Repack'den indirdim
isdone.dll indirerek çözdüm arkadaşlar. İndirip SysWOW64 klasörünün içine atıp cihazı yeniden başlatınca düzeldi.
DogancanYr
Başarılı
Bence daha kurmadın, kurulumda bu hata ile karşılaşıyorsun.
Ayrıca boş yerin ne kadar?
mete01
Üstün
Bence daha kurmadın, kurulumda bu hata ile karşılaşıyorsun.
250 GB boş yer var. Kurulumu yapamadım. Yanlış yazılmış.
DogancanYr
Başarılı
Bilgisayarı yeniden başlat. Çalıştırdan %temp% ve temp klasörlerini sil.
Son düzenleyen: Moderatör:
mete01
Üstün
Bilgisayarı yeniden başlat.
Çalıştırdan %temp% ve temp klasörlerini sil.
Başka yerden de indirebilirsin Discord'dan yazarım güvenilir yerleri.
Ne yazık ki Discord'um yok. Bu adımları denedim.
Hocam Windows Defender'ı tamamen devre dışı bırakıp kurulumu deneyebilir misiniz? Bazen Defender açık olduğu için dosyayı virüs olarak algılayıp kuramayabiliyor.
Deneyeyim de yine aynı yerde takılı kaldı. %1.6 "build/pc/main/bin.psarc" kısmında.
DogancanYr
Başarılı
Başka yerden indir nereden yazayım.Ne yazık ki Discord'um yok. Bu adımları denedim.
Deneyeyim de yine aynı yerde takılı kaldı. %1.6 "build/pc/main/bin.psarc" kısmında.
5
5124
Ziyaretçi
İndirme esnasında duraktlatma veya internet bağlantısı gibi durumlarla yaşadıysanız, dosyalar eksikte inebilir. Böyle durumda indirirken hiçbir şekilde bağlantının kopmaması lazım ve indireceğiniz Torrent siteside önemli. Her Torrent sitesinden indirmeyin, bazı dosyalar bozuk olabiliyor.
mete01
Üstün
Fitgirl Repack'den indirdim
isdone.dll indirerek çözdüm arkadaşlar. İndirip SysWOW64 klasörünün içine atıp cihazı yeniden başlatınca düzeldi.
Son düzenleme: