Oyun 3 Nisan'da çıkış yapacak. Steam fiyatı 50 dolarken Epic Games fiyatını 1250TL olarak açıklandı, almayı düşünen ya da alan var mı? Ben para varken hemen kapmak istedim ve aldım ama fiyat politikası biraz komik açıkçası part 1 60 dolara satılırken part 2'nin 50 dolara satılması garip geldi.

1736451879457.webp

Oyun 3 Nisan'da çıkış yapacak. Steam fiyatı 50 dolarken Epic Games fiyatını 1250TL olarak açıklandı, almayı düşünen ya da alan var mı? Ben para varken hemen kapmak istedim ve aldım ama fiyat politikası biraz komik açıkçası part 1 60 dolara satılırken part 2'nin 50 dolara satılması garip geldi.

Eki Görüntüle 113830

Oyunda Türkçe seslendirme olacak mı?

Azerbaycan'a neden göstermiyorlar anlamıyorum. Aynısı GOW Ragnarök'te de geçerli, görüntüleyemiyorum steam üzerinden.

Oyunda Türkçe seslendirme olacak mı?
Naughty Dog, her iki Last of us oyununa da Dublaj ve altyazı ekliyor. Yani ikisinde de mevcut.

Ben Part 2 çıktıktan sonra bundle paket bekliyorum. Veya ufakta olsa bir indirim bekliyorum. 50 Dolardan direk almasaydın keşke.

Üçten sonra nasıl bir devam olacak ki? Devamı olursa bile başka karakterlerle olur.
Joel öldü, Tommy desen sanmıyorum, Ellie üzerinden üç sonrası devamı saçma olur.
Performans sıkıntılarından ilkini oynayamadım ama Sony yan oyun çıkartır veya dümdüz devam ettirir. Çok para getiriyor. Dediğim evrenle ilgili değil yani.