Yer
İzmir
Proje sahibi olan "Speclizer" PvP sistemi UI gibi özel sistemleri ve oyun mekaniğini iyileştirdiğini açıkladı ve bu devasa güncelleme ve ilerleme hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl içinde çıkma ihtimali gittikçe artıyor!

Not: Bu sistem sadece PC'ye geliyor!

Çok iyi duruyor. Tam sürümün çıkış tarihi belli mi, biz şimdiden test edebiliyor muyuz?

Şu ana kadar ekip arkadaşları ile test ediyor. Çıkış tarihine gelecek olursak, çok ciddi anlamda ilerleme kat edildi. Şu ana kadar çok iyi gidiyor. Eğer Naughty Dog telif davası açmazsa, bu proje desteklenir ve ciddi bir kitlesi olur. Şu an aslında bütün her şey Naughty Dog'a bağlı diyebiliriz. Ve geliştirici ekip bunu gönül olarak yapıyorlar bir fon ya da para almıyorlar.

Şu ana kadar ekip arkadaşları ile test ediyor. Çıkış tarihine gelecek olursak, çok ciddi anlamda ilerleme kat edildi. Şu ana kadar çok iyi gidiyor. Eğer Naughty Dog telif davası açmazsa, bu proje desteklenir ve ciddi bir kitlesi olur. Şu an aslında bütün her şey Naughty Dog'a bağlı diyebiliriz. Ve geliştirici ekip bunu gönül olarak yapıyorlar bir fon ya da para almıyorlar.
İşe bile alınabilirler bence eğer marka olumlu bir marka ise.

İşe bile alınabilirler bence eğer marka olumlu bir marka ise.

Speclizer çok eski bir mod yapımcısı, çok da tecrübeli diyebiliriz. Uncharted 4 modlamalarını, Debug dev menu gibi birçok mod yapmıştı. Ama ilk kez bu kadar büyük bir proje yapıyorlar ve bu açıkçası biraz telif hakkına giriyor. Naughty Dog'un burada vereceği tepki, açıkçası bende merak konusu. Hâlâ bir adım atılmadı Naughty Dog tarafından bu projeye olumlu ya da olumsuz bir şey de söylemediler. Ben kendisini. İlk gördüğümde Detroit: Become Human'a açık dünyada gezinme gibi birçok özelliği getiren bir modla tanıştım. Detroit gibi bir oyunu resmen GTA'ya çevirmişti. Modlama olarak bu konuda gerçekten çok tecrübeli.

The Last of Us Online iptal edildikten sonra böyle bir projeyi resmi olarak desteklemeleri mantıklı bir hareket olur aslında, epey de güzel duruyor.

Hem de Neil Druckmann bu oyunun ekmeğini biraz daha yemiş olur. Boğazında kalsın ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Proje sahibi olan "Speclizer" PvP sistemi UI gibi özel sistemleri ve oyun mekaniğini iyileştirdiğini açıkladı ve bu devasa güncelleme ve ilerleme hız kesmeden devam ediyor. Bu yıl içinde çıkma ihtimali gittikçe artıyor!

Not: Bu sistem sadece PC'ye geliyor!

Başından beri takip ediyorum bu projeyi, gerçekten çok iyi bir iş çıkarıyorlar.