@Lorien, fuckingfast.co kullanabilirsin. Bu arada yükleme esnasında konumu seçtikten sonra "crack by flt" ve "crack by CODEX/RUNE" seçeneceği çıkacak. Fark etmez ama ben "crack by flt" seçeneği ile ilerlemiştim. Sen de onunla ilerleyebilirsin.
@Lorien, fuckingfast.co kullanabilirsin. Bu arada yükleme esnasında konumu seçtikten sonra "Crack by FLT" ve "Crack by CODEX/RUNE" seçeneceği çıkacak. Fark etmez ama ben "Crack by FLT" seçeneği ile ilerlemiştim. Sen de onunla ilerleyebilirsin.
Dikkat ettiysen Spider-Man için güncelleme numaraları sıralı ilerliyor. Yani önce 1 numaralı güncellemeyi indirip yükleyeceksin. Sonra peşine iki numaralı güncellemeyi indirip yükleyeceksin.
Dikkat ettiysen Spiderman için güncelleme numaraları sıralı ilerliyor. Yani önce 1 numaralı güncellemeyi indirip yükleyeceksin. Sonra peşine iki numaralı güncellemeyi indireceksin.
Bilemiyorum. Ben de şu an Part 2'yi indiriyorum ama kimse seedlemiyor. Ortalama 300-400 KiB/s ile çekiyor. Arada bir yükseliyor ama sonra düşüyor.
Teşekkürler oyunu orjinal aldım ama pc toplayacağım için oyun almayı bir süre bıraktım. torrent ile deneyeceğim olmazsa verdiğiniz siteden indireceğim.
Şirketler için kötü bir şey. Ayrıca virüslerin yayılımını da büyük ölçüde kolaylaştırıyor, çünkü herkes nereden indireceğini bilmiyor. Ayrıca oyun yalnızca ülkemizde yayınlanmıyor.