Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iki farkli server ayni dosyayi indiriyor. Hangisi iyiyse oradan indir.

@Lorien, fuckingfast.co kullanabilirsin. Bu arada yükleme esnasında konumu seçtikten sonra "crack by flt" ve "crack by CODEX/RUNE" seçeneceği çıkacak. Fark etmez ama ben "crack by flt" seçeneği ile ilerlemiştim. Sen de onunla ilerleyebilirsin.

Sağ olun hocam FSR 3 ve Frame Generation geldi. Spider-Man'de de yoktu onu da yapayım. Hangisini indirebilirim hocam?

1743798645364.webp

Sağ olun hocam FSR 3 ve Frame Generation geldi. Spider-Man'de de yoktu onu da yapayım. Hangisini indirebilirim hocam?
Eki Görüntüle 138005

Dikkat ettiysen Spider-Man için güncelleme numaraları sıralı ilerliyor. Yani önce 1 numaralı güncellemeyi indirip yükleyeceksin. Sonra peşine iki numaralı güncellemeyi indirip yükleyeceksin.

Hocam şu an The Last of Us Part I'i için en hızlı inen link nerededir acaba?

Bilemiyorum. Ben de şu an part 2'yi indiriyorum ama kimse seedlemiyor. Ortalama 300-400 KiB/s ile çekiyor. Arada bir yükseliyor ama sonra düşüyor.

Son düzenleme:
B
Dikkat ettiysen Spiderman için güncelleme numaraları sıralı ilerliyor. Yani önce 1 numaralı güncellemeyi indirip yükleyeceksin. Sonra peşine iki numaralı güncellemeyi indireceksin.

Bilemiyorum. Ben de şu an Part 2'yi indiriyorum ama kimse seedlemiyor. Ortalama 300-400 KiB/s ile çekiyor. Arada bir yükseliyor ama sonra düşüyor.
Bende de 1-2 mb arası gidip geliyor arada yükseliyor.

Hocam linke gidesiye kadar maşallah kaç site geçeceğim acaba :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.