- Makaleler
- 5
Ben daha indirmem aga!
Size göndermekle uğraşıyorum sanırıminternetim GigaFiber ancak 10 MB/s hız alamıyorum sizin gibi. 4 MB/s civarı hız.
Çök çök... İndirdikten sonra seedlemezsen haram zıkkım olsun, klavyende kalsın![]()
XBOX'ta Sony oyunlarının olmaması büyük bir eksi yani bence, ondan. Sony oyunları büyük çaplı ve iyi olur genelde.
@hmz4hsg, Torrent'te indirme yaparken aynı zamanda başkalarına gönderme yapıyorsunuz. Buna seed deniliyor. Çünkü Torrent peer-to-peer sistem ile çalışır. Ana sunucudan indirme olmaz. İnsanlar birbiriyle paylaşa paylaşa dosyayı indirirler. Seed işlemi dosya indirildikten sonra devam ediliyor. Dosyayı indirir indirmez Torrent'i kapatmaya da hit&run ya da bizim tabirimizle "sömürgen" deniliyor. Korsan camiasında pek hoş karşılanmıyor![]()
Aynen öyle. Al, ver, ekonomiye can ver. Kan emici olma.O zaman bilgisayarı elimden geldiğince açık bırakacağım.![]()
@hmz4hsg, Torrent'te indirme yaparken aynı zamanda başkalarına gönderme yapıyorsunuz. Buna seed deniliyor. Çünkü Torrent peer-to-peer sistem ile çalışır. Ana sunucudan indirme olmaz. İnsanlar birbiriyle paylaşa paylaşa dosyayı indirirler. Seed işlemi dosya indirildikten sonra devam ediliyor. Dosyayı indirir indirmez Torrent'i kapatmaya da hit&run ya da bizim tabirimizle "sömürgen" deniliyor. Korsan camiasında pek hoş karşılanmıyor![]()
Evet, indirirken aynı zamanda gönderme yapıyorsunuz. Maalesef indirme yaparken aynı zamanda göndermeyi kapatma diye bir şey yok. Mecburen göndermeyi yapmak zorundasınız. Dosyayı indirdikten sonra göndermeyi kapatabilirsiniz. Ancak zaten genel olarak gönderme işlemi yapmanız indirme hızınızı etkilemez çoğu durumda.Ben şu an indirirken aynı zamanda gönderiyor muyum? Göndermeyi durdursam daha hızlı indirmez mi? Hızlıca indirip seede bıraksam daha verimli olmaz mı?
Evet, indirirken aynı zamanda gönderme yapıyorsunuz. Maalesef indirme yaparken aynı zamanda göndermeyi kapatma diye bir şey yok. Mecburen göndermeyi yapmak zorundasınız. Dosyayı indirdikten sonra göndermeyi kapatabilirsiniz. Ancak zaten genel olarak gönderme işlemi yapmanız indirme hızınızı etkilemez çoğu durumda.