Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Part 1'de bile zor kurtardı. Onun için hiç bakmadım bile. YouTube'da GTX 1650 testleri çıkınca bakarım artık ona göre.
Part 2'nin optimizasyonu daha iyiymiş, geçen buradaki bir konuda gördüm. Bence yine kurtaracak, moral bozma.

Ankara'daysan benim 4060'lı sistemi birkaç günlüğüne ödünç vereyim ya da ofiste R5 5600 - GTX 1660 Ti'lı olanı vereyim. Hayat paylaşınca güzel. :terssurat:

Hangi sitedeki linkten buldunuz ben de buldum bir link ama çok yavaş indiriyor yeni bilgisayar toplayacağım için bir süre steamden oyun almayı bırakıyorum last of us part 2 yi bekliyordum uzun zamandır.

@Şişman Adam, Hocam FSR + FG ile 55-60 FPS civarı alıyor YouTube testlerinde. Oynayabileceğime sevindim. Bu arada şimdi aklıma geldi unutmuşum. Part 1'de FSR 3 FG yok muydu hocam? Var diye hatırlıyorum ama oyunda yok.

@Şişman Adam, Hocam FSR + FG ile 55-60 FPS civarı alıyor YouTube testlerinde. Oynayabileceğime sevindim. Bu arada şimdi aklıma geldi unutmuşum. Part 1'de FSR 3 FG yok muydu hocam? Var diye hatırlıyorum ama oyunda yok.
Oyunun optimizasyonu daha iyi daha önceden fsr 3 ile aldığım değerleri fsr3 açmadan alıyorum bu oyunda.

RTX ekran kartı kullandığım için FSR FG var mı yok mu pek dikkat etmiyorum oyunlarda. Oyun da yüklü değil şu an açıkçası, bitirince save dosyamı saklayıp oyunu silmiştim. Ama GTX 1060 6GB kullanan bir arkadaşım FSR FG'den bahsediyordu sanki. Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim.

Bu arada FSR+FG ile 55-60 ise gayet güzel. Haydi gözün aydın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.