Bu yuzden elamigos setuplarini uploadlayan siteleri tercih ediyorum. Guncelleme gelirse guncelleyebiliyorsun rahat.
Bu tamamen Fitgirl'den kaynaklı değil. Bahsettiğim arkadaşıma da Fitgirl'den indirmiştik. Ancak Fitgirl oyunların güncellemelerini de paylaşıyor. Onları da ayrıca indirip yüklemelisin. Belki de güncellemeleri indirmedin.
Benim bu konularda pek bilgim olmadığı için dümdüz Fitgirl kullanıyorum.Bu yuzden elamigos setuplarini uploadlayan siteleri tercih ediyorum. Guncelleme gelirse guncelleyebiliyorsun rahat.
Valla 2 hafta falan oldu indireli. Şimdi baktım da şurası mı hocam?Ben tamamen Fitgirl'den kaynaklı değil. Bahsettiğim arkadaşıma da Fitgirl'den indirmiştik. Ancak Fitgirl oyunların güncellemelerini de paylaşıyor. Onları da ayrıca indirip yüklemelisin. Belki de güncellemeleri indirmedin.
Aynen öyle. 1.1.3.0 to 1.1.4.0 ElAmigos olanı indirip yüklemen yeterli.Valla 2 hafta falan oldu indireli. Şimdi baktım da şurası mı hocam?
Nasıl kuracağım hocam?Aynen öyle. 1.1.3.0 to 1.1.4.0 ElAmigos olanı indirip yüklemen yeterli.
Dosya konumunu sececeksin. Kurulum setup'i gibi.
Kendi setup'ı var. Setup dosyasını çalıştırıyorsun, sonra oyunun yüklü olduğu klasörü seçiyorsun. Bu kadar.
Birini indirmem yeterli mi?