Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Hououin Kyouma, @Şişman Adam, Hocam günaydın. Spider man için güncelleme dosyalarını indirdim ama TLOU'da olduğu gibi bunda tek bir exe yok. Şöyle dosyalar var her birinde farklı farklı dosyalar var.
Eki Görüntüle 138067
Fitgirl'de paylaşılan her güncelleme doğrudan kendi için setup.exe dosyası olan güncellemeler olmuyor. Bazılarını kendimiz oyunun kurulu olduğu dizine atmamız gerekebiliyor. Kafana takılan durumlarda o oyunun aşağısındaki yorumları oku. Mutlaka birisinin daha kafasına takılmıştır ve birileri yardımcı olmuştur.

Sorduğun güncellemenin nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ama "Update" klasörünün içinde bir ".bat" uzantılı dosya var. Not defteriyle içini açıp baktığımda da sanırım o ".bat" dosyasını çalıştırmak gerekeceğini düşünüyorum.

Ama "Update" klasörünün içinde bir ".bat" uzantılı dosya var. Not defteriyle içini açıp baktığımda da sanırım o ".bat" dosyasını çalıştırmak gerekeceğini düşünüyorum.
O dosyayı açınca şu ekran geliyor hocam.
1743845979892.webp

Bende oyun indi ama defender do** setup dosyasını virüs olarak algılarken kaşık ablayı algılamadı virus algıladığı sorunlu mudur hocam?
Kaşık ablayı da kullanıyorum, DİDO çikolatası da kullanıyorum. Yeri geliyor Windows ikisinden de şüpheleniyor ama ben şüphelenmiyorum. Hayatıma keyifle devam ediyorum. Sana da tavsiye ederim.

Oyun bende de indi bu arada, yükledim bile çoktan, akşamı bekliyorum oynamak için. Last of Us geceleri yeniden başlasın. :cool:

Kaşık ablayı da kullanıyorum, DİDO çikolatası da kullanıyorum. Yeri geliyor Windows ikisinden de şüpheleniyor ama ben şüphelenmiyorum. Hayatıma keyifle devam ediyorum. Sana da tavsiye ederim.

Oyun bende de indi bu arada, yükledim bile çoktan, akşamı bekliyorum oynamak için. Last of Us geceleri yeniden başlasın. :cool:
Eyvallah hocam bende bekliyordum uzun zamandır hiç spoiler yemedim şükür şimdiye kadar 😄

İki yüzlü diyebilirsiniz, kendinle çelişiyorsun diyebilirsiniz ama şu TLOU serisi özelinde konuşuyorum, abartıldığını düşündüğüm BG3 ve RDR2'yi bile satın aldım ama şu seriye para falan vermem, evet korsana karşıyım ama bu seriyi korsan indirmeyi tercih edebilirim.
"Korsana karşıyım, çünkü blablabla" diyen herkesin korsan oyun oynadığını biliyoruz zaten. Yapılan şey yalnızca ahkâm kesmek, o kadar. Korsana karşı olanlar şayet fikirlerinde samimiler ise bunun herhangi bir istisnası olmaması gerekir.

Oyun parasını hak etmiyor ve korsana samimi bir şekilde karşı mısın? Oynamayacaksın. Yapımcısını çeşitli siyasi ve dini sebeplerle sevmiyor ve korsana samimi bir şekilde karşı mısın? Oynamayacaksın. Herhangi bir sebepten dolayı oyuna para vermek istemiyor ve korsana samimi bir şekilde karşı mısın? Oynamayacaksın.

Hani korsana karşı olanlar, "Paran yoksa oynamayacaksın o zaman!" diyorlar ya hani. ;) Paran varsa ve korsana samimi bir şekilde karşıysan, korsan oynamayacaksın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.