Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
90 ₺'ye bol margarinli çeyrek ekmek kumru yiyin daha iyi. O derece rezalet bir oyun.
Fiyatı uygun gözükse de tavsiye etmem rezalet oyun. O parayla hiçbir şey yapamıyorsunuz ama hiçbir şey yapmamak daha iyidir.
Rogue
Uzman
90 liraya bir dürüm+ayran akar hocam. 2 saate gene acıkırsın ama yine iyidir.Fiyatı uygun gözükse de tavsiye etmem rezalet oyun. O parayla hiçbir şey yapamıyorsunuz ama hiçbir şey yapmamak daha iyidir.
İyi denk geldi konu aslında. Bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak bu oyunu merak ediyordum. Yani Gollum'u siyah saçlı görünce bütün hevesim kaçmıştı ama yine de içimde bir yerlerde şans versem mi acaba diye bir his vardı. Cidden o kadar kötü mü?
Rogue
Uzman
Steam yorumlarını okuyun az çok bilgi edinirsiniz. 603 incelemeden %41 kadarı olumlu sadece.İyi denk geldi konu aslında. Bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak bu oyunu merak ediyordum. Yani Gollum'u siyah saçlı görünce bütün hevesim kaçmıştı ama yine de içimde bir yerlerde şans versem mi acaba diye bir his vardı. Cidden o kadar kötü mü?
O yıl daha kötü oyunlar çıkmasa son yılların en kötü oyunu olurdu.İyi denk geldi konu aslında. Bir Yüzüklerin Efendisi hayranı olarak bu oyunu merak ediyordum. Yani Gollum'u siyah saçlı görünce bütün hevesim kaçmıştı ama yine de içimde bir yerlerde şans versem mi acaba diye bir his vardı. Cidden o kadar kötü mü?
Şuna kahkaha attım gerçekten.Steam yorumlarını okuyun az çok bilgi edinirsiniz. 603 incelemeden %41 kadarı olumlu sadece.
Eki Görüntüle 119774
Rogue
Uzman
Bunlar da iyi
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-