KS KS Rogue Uzman Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 937 Çözümler 1 Beğeniler 1.031 30 Ocak 2025 #21 ornitorenk dedi: Gollum ile derdiniz ne bence faydali bir oyun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum aşırı faydalı oyun bu arada, göz sağlığının kaybolmasına faydalı mesela. Gollumu görmen yetiyor. Şu iki gorsel arasında 9 yıl var.
ornitorenk dedi: Gollum ile derdiniz ne bence faydali bir oyun. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum aşırı faydalı oyun bu arada, göz sağlığının kaybolmasına faydalı mesela. Gollumu görmen yetiyor. Şu iki gorsel arasında 9 yıl var.
Sinister Uzman Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 137 Beğeniler 54 30 Ocak 2025 #22 Gollum'u iptal edip yerine sevimli bir Hobbit getiren bir mod yok mudur? O zaman da mı kurtarmaz şu oyun?
Gollum'u iptal edip yerine sevimli bir Hobbit getiren bir mod yok mudur? O zaman da mı kurtarmaz şu oyun?
YEYIL Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 143 Beğeniler 77 30 Ocak 2025 #23 Sinister dedi: Gollum'u iptal edip yerine sevimli bir Hobbit getiren bir mod yok mudur? O zaman da mı kurtarmaz şu oyun? Genişletmek için tıkla... Değil sevimli bir Hobbit LOTR'ın kendi karakterleri olsa kurtarmaz mekanikleri o kadar saçma.
Sinister dedi: Gollum'u iptal edip yerine sevimli bir Hobbit getiren bir mod yok mudur? O zaman da mı kurtarmaz şu oyun? Genişletmek için tıkla... Değil sevimli bir Hobbit LOTR'ın kendi karakterleri olsa kurtarmaz mekanikleri o kadar saçma.
tjrr Yetkin Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 350 Çözümler 1 Beğeniler 265 Yer Ankara 31 Ocak 2025 #24 Çıkmadan çok önce istek listeme eklediğim ve merakla beklediğim için, o zamanki benliğime saygımdan aldım. Oynar mıyım; bilmiyorum.
Çıkmadan çok önce istek listeme eklediğim ve merakla beklediğim için, o zamanki benliğime saygımdan aldım. Oynar mıyım; bilmiyorum.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 1 Şubat 2025 #25