i5 7500F

Üstün
Merhaba,
Şu sıralar Instagram'da çok fazla editlerini görür oldum ve izlemeyi düşünüyorum. Bu diziyi izleyenler önerir mi, nasıl bir dizi? (Lütfen spoiler vermeyiniz.)

7 sezonu var ve her sezon 20-30 bölüm var. Biraz fazla gibi.

Merhaba,
Şu sıralar Instagram'da çok fazla editlerini görür oldum ve izlemeyi düşünüyorum. Bu diziyi izleyenler önerir mi, nasıl bir dizi? (Lütfen spoiler vermeyiniz.)

2. sezon 3. bölümdeyim, zar zor geldim ve bayadır devam etmiyorum. Her bölüm fiiller olduğu için bazen sıkıyor. Eğer diyorsanız, benim full boş vaktim var; o zaman izlenir.

Eski usül haftalık dizi. Bölümlerin %90'ı haftayı doldurmak için birbirinin benzeri filler ama kaliteli bölümler. Eğer her bölüm bir cinayet olur>Jane'nin çözemeyeceğini düşünürler>Jane şaklabanlık yapar>Jane cinayeti çözer döngüsünden sıkılmazsan gayet iyi bir dizi. Benim sabrım az diyorsan tavsiye etmem.

Her sezon birbirinin aynısı bir konsept, ana hikayesinden çok uzaklaşmış overrated bir dizi. Sadece ana karakteri için izlenir çünkü eşi benzeri yok. Onun dışında çokta kült, kesinlikle izlenmesi gerekli bir dizi değil bence. İlla bir dizi izleyecek olsam Mentalist olmazdı yani.

Merhaba,

Çok büyük heyecanla başladım ama her bölüm aynı konu yakını öldürüyor veya ekran süresi az olan karakter öldürüyor falan filan. Ama bitirdim (sadece Brian Moser'ı oynayan aktör Christian Camargo dizide 4x4'de geldiği için izledim).

Merhaba,

Bir de hikaye bölümleri az.

Merhaba,

İzlenir gayet güzel bir dizi. Her bölümde genelde farklı ufak hikayeler işlense de arkada bir ana hikaye temeli kurulmakta. Bazı önemli bölümler de doğrudan ana hikayenin gelişimine katkı sunuyor.

Ana karakterler ve yan karakterler yeteri kadar derin, iyi işlenmiş ve farklılıklarını ortaya koyabiliyor. Karakterlerle bağ kurmalık bir dizi arıyorsanız ve zeki ana karakter seviyorsanız The Mentalist çok güzel bir dizi. Maalesef popüler kültür tarafından çok abartılan bir dizi olsa da birkaç eksisi mevcut.

Bu diziyi popüler kültürün eline düşmeden önce izlemiştim ve çok keyif almıştım. Yeniden izlemeye başladım ve şu an 4.sezonundayım. Keyifle akıyor dizi.

Merhaba,

Her gün bir bölüm izliyorum ben, daha fazlası sıkar. Bölümler akıcı güzel ama aşırı WoW'luk bir dizi değil. Bende Instagram TikTok'tan görüp başladım. Aksiyon arıyorsan cok fazla yok