Ben devam etmesini istemem ya sonu yine de beni tatmin etti. 4 sezon çok yeterli bence fazlası bayabilir.

Hocam sonunun o şekilde bitmesi beni bayağı buruk bıraktı yani.
Aj yardımcılığında protez yapılmış clemi bir kez görsek çok mutlu olurum.
Biraz yabancı forumlarda da gezdim de çoğu kişi benim gibi yarım kalmış.
Sonda hiçbir şey olmadan bitse sorun etmezdim muhtemelen :)

Hocam sonunun o şekilde bitmesi beni bayağı buruk bıraktı yani.
Aj yardımcılığında protez yapılmış clemi bir kez görsek çok mutlu olurum.
Biraz yabancı forumlarda da gezdim de çoğu kişi benim gibi yarım kalmış.
Sonda hiçbir şey olmadan bitse sorun etmezdim muhtemelen :)
Gerçi olabilir oynarım sıkılmadan yalan yok şimdi. :D

Hikayeyi nasıl bağlayabilirler ki? Neredeyse geri döndürülemez düzeyde bir finaldi.

2.sezonun sonunda durduk yere javi ve ailesini sokup tekrar cleme bağladı herifler, bunu yapamayacaklarını hiç sanmam.
Ki oyun biterken yeni gelen bir gruptan ve onlarla ticaret yapmaktan bahsediyorlardı en son okulda, onun üzerine bir olay örgüsü başlayabilir :).

Ha şunu da söyleyeyim ben bir sonraki sezonun direkt javi ve ailesinin yarım kalan hikayesinden başlayacağını ve aynı 3. sezondaki gibi tekrar cleme bağlanacağını düşünüyorum, ki daha önce çıkan yeni oyun söylentileri de hep bu şekilde çıkmıştı, bir dönem Webtekno vs gibi büyük sitelere bile bu şekilde haber düşmüştü.

Son düzenleme:
Hocam 3 yıldır erteledikleri the Wolf Among Us 2'yi çıkaramayan şirketten yeni bir TWD oyunu geleceğini sanmıyorum. Bir tane fragman attılar twau için başka bir şey yok oyunla alakalı.

TWD konusunda da bence bazı şeyler tadında bırakılmalı. Son sezon beni tatmin etti. Her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef.

Telltale'dan umudu keseli çok oldu, tek isteğim the Wolf Among Us 2, sonra da ne oluyorsa olsun.

Hocam 3 yıldır erteledikleri the Wolf Among Us 2'yi çıkaramayan şirketten yeni bir TWD oyunu geleceğini sanmıyorum. Bir tane fragman attılar twau için başka bir şey yok oyunla alakalı.

TWD konusunda da bence bazı şeyler tadında bırakılmalı. Son sezon beni tatmin etti. Her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef.

Telltale'dan umudu keseli çok oldu, tek isteğim the Wolf Among Us 2, sonra da ne oluyorsa olsun.

Şimdi şöyle ki, twau 2'nin gelişme sürecinde bazı sorunlar yaşadılar, bazı kişileri işten çıkarttılar vs hatta bir söylentiye göre oyunun yapımının ortasında hikayede veyahut oyun motorunda bir değişikliğe gidip baştan başladıkları yönünde bir söylenti de var, o yüzden bu kadar uzadı her şey.
TWD hakkında ise, işte o kısım kişiden kişiye çok değişen bir şey, bence en en azından sezon 3 gibi Javier'in hikayesinin devamını görüp arasında da okula rastlayıp clemin ne halde olduğunu gördüğümüz bir oyun süper olurdu, böylece hikayenin devamı için oyuncuların isteyip istemediğini görürdük ve açık bir kapı olurdu isterlerse diye. Ki daha önce olan söylentiler bu yöndeydi. TWD'yi zaten direkt Telltale'nin çıkarmasını beklemiyoruz olay orada, skybound oyun çıksın diye uğraşıyor, oyunun çıkacağı firmayı hem maddi anlamda hem de teknik anlamda arkalar skybound, ki Telltale ile anlaşma yaptılar ve şu anda bu oyunla alakalı bir lider işe aldılar, oyunu tamamen sessizce kendileri geliştiriyor bile olabilir, o yüzden nokta atışı olaylar üzerine yorum yapmamız pek doğru olmaz, neler geleceğini önümüzdeki zamanda göreceğiz :)

Ha gerçek olma ihtimali %25 olan bir komplo teorisi atayım ortaya, belki de twau2'nin bu kadar gecikme sebebi aynı anda TWD geliştiriyor olmalarıdır :)

Son düzenleme:
Öncelikle ellerinize sağlık, güzel bir konu olmuş. Yeni haberler ve söylentiler var. Skybound Games, bu sene içerisinde veya sonraki senelerde olabilir tam emin değilim ama söylentilere göre bu sene içerisinde 1-5 Sezonları dahil TWD Remastered oyunu çıkaracağıyla ilgili söylentiler var. Ne kadar doğru bilemeyiz fakat 1-5 Sezon kısmı ilgimi çekti. 5.sezon olarak yeni bir sezonu bu pakete mi dahil edecekler? Umarım öyle olur. Yeni sezonda Clementine ile ilgili de konuşacak olursam, protez ayağı ile kaldığımız yerden devam etmeliyiz AJ azda büyümüş olmalı ve Final Season'da sonda AJ olarak oynarken ilginç bir oynanış tasarımı denemişlerdi, belki o şekilde oynayabiliriz. Sonda gelen yeni grupla ilgili bir şeyler de olmalı bence sonda onu söylemeleri sanki devamı gelecekmiş gibi bir his uyandırdı içimizde. Eğer ki yeni sezon gelirse bu şekilde olmasını isterim ve kesinlikle Clementine Comics'lerinin tamamen hiçe sayılması çok daha iyi olur. Clem'i ne kadar batırabilirse batırdılar. Umarım iyi bir çalışma gösteriyorlardır. :)