The Walking Dead virüsü çıksa ne yapardınız?

• Walkerlarla sorun yaşamam ama Negan vb. insanlar ortaya çıkmaya başladığında sorun çıkabilir.

Oy: 5 18,5%
  • Acımasız bir grup kurup "güçsüzlerin yaşama hakkı yoktur" kafasında takılırdım.

Oy: 7 25,9%
  • Büyük ihtimalle ilk aylarda ölürüm.

Oy: 9 33,3%
  • Diğer. (Cevaplarda belirtebilirsiniz)

Oy: 6 22,2%

• Oy verenlerin toplamı
    27

1577

Uzman
Makaleler
2
Ne yapardınız? Ankete katılabilir veya cevap olarak fikrinizi yazabilirsiniz.

İlk ay hayatta kalmak şansa bağlı bence. Sonrasını bilemiyorum. Kendimi de öldürebilirdim. O tür bir durumda nasıl bir psikolojide olacağımı bilemiyorum.

@1577 siz ne yapardınız?

İlk ay hayatta kalmak şansa bağlı bence. Sonrasını bilemiyorum. Kendimi de öldürebilirdim. O tür bir durumda nasıl bir psikolojide olacağımı bilemiyorum.

@1577 siz ne yapardınız?
Kamp vs. yapmayı bildiğimden ilk zamanlarda erzak yönetimi, kaçış ve hayatta kalmada sorun yaşamam ama Negan gibi toplu grup katillerine kurban giderdim büyük ihtimalle.

Öyle olsa hazırlıksız olacağımız için ilk günlerde bile ölürdük. Depreme bile hazır değiliz. Zombi virüsü olsa hiç düşünmek bile istemiyorum. Kaos oluşurdu ve kurtulma ihtimalim çok düşerdi.

@1577 İstanbul'da yaşıyorsanız işiniz çok zor bence. Öyle bir durumda ilk aylarda hatta ilk hafta İstanbul'da hayatta kalabilecek insanların (sonradan gelenler değil) milli piyangoyu kazanacak kadar şanslı olması gerektiğini düşünüyorum.