Detaylar
Kim cevapladı?Bizimkiler 2-3 yavaş yürüyen et parçalarına yenilecek insanlar değiller.
Bir koysalar zaten uçurur bizimkiler. (Walking dead'in ilk sezonu dışında izlemedim)
Bir koysalar zaten uçurur bizimkiler. (Walking dead'in ilk sezonu dışında izlemedim)
Bir ben inanmıyorum galiba böyle şeylere.
Demek istediğim: Dizilerin herhangi birinde Türkiye ile ilgili bir şey var mı? Durumudur vs.
Sanırım başlıktakinden çok daha farklı bir şey sordunuz.
"Durumu"ndan kastınız ne?
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
The Walking Dead hiç seyretmedim fakat araştırmam sonucu ABD dışında bazı alıntı veya sahneler haricinde hiçbir şey bulamadım.
Sonuç olarak dizide Türkiye'ye bulaştığı belirtilmiyor, fakat bu kadar büyük bir virüsün tüm dünyaya bulaşması muhtemel olduğu için Türkiye'ye de bulaştığını varsayabiliriz.
Sonuç olarak dizide Türkiye'ye bulaştığı belirtilmiyor, fakat bu kadar büyük bir virüsün tüm dünyaya bulaşması muhtemel olduğu için Türkiye'ye de bulaştığını varsayabiliriz.
İnsanlar ne durumda gibi.Sanırım başlıktakinden çok daha farklı bir şey sordunuz.
"Durumu"ndan kastınız ne?
Zaten bende inanmıyorum ama dizide merak etmiyorum değil.
Son düzenleme:
Hiç bir şey anlamadım.Demek istediğim: Dizilerin herhangi birinde Türkiye ile ilgili bir şey var mı? Durumudur vs.
Yeni virüs çıktı sandım. Diziyi soruyormuşsunuz
. Son iki sezona kadar Türkiye ile herhangi bir bağlantı görmedim diye hatırlıyorum. Kalan sezonları izlemedim.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Genlerimiz farklı olduğu için bize bulaşmamış.(!)
Kaynak : Oytun Erbaş(?)
Kaynak : Oytun Erbaş(?)