Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıkçası Live versiyonun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Outro kısmında Abel'in bağrışlarının ana şarkıda da olmasını isterdim, çok gaz veriyordu kapanışa. Outro kısmındaki Seeyuhh adlibleri de kaldırılmış. Ayrıca bence böylesine majestic bir şarkının 2-3 dakika arasında tutulması gerekiyor. 4 Dakika şarkının vibe'ını biraz zedelemiş. Bu tarz şarkıların kompakt olması daha çok hoşuma gidiyor benim. Üst üste tekrar tekrar dinliyorum. Bence Abel intro + Carti verse + Abel nakarat ve outro çok yakışıyordu bu şarkıya. Yabancı yorumlardan da duyduğum en büyük eleştiri weeknd verse ile carti verse arasındaki uçurum. Carti'nin mükemmel verse den sonra weeknd verse vibe killer bence de. Tabii ki berbat değil Abel'in eklenen kısmı, hatta oldukça iyi fakat gerek yoktu yani. +1 Verse ve Chorus şarkının Addictive etkisini azaltmış bana kalırsa. Production olarak da ana şarkıda şarkının biraz daha Mike Dean havasında epic bir hal almasını bekliyordum. Tam tersine production olarak daha sadeleştirilmeye gidilmiş. Daha yalın bir beat istenmiş. Şarkının kapanışında yer alan mind blowing kısmı tutmuşlar, tüm şarkıya o şekilde prodüksiyon oyunları serpiştirilir sanıyordum ben. Bunlar benim fikirlerim tabii ki. Çok olumsuz bir yazı yazmışım gibi geliyor şimdi tekrardan bakınca ama şarkı yine de 10/7-8 harika bir şarkı ama beklentilerim çok fazlaydı benim. Yine de harika bir şarkı, hayırlı olsun camiaya
@PlayboiCarti,
Dediklerine bende aynen katılıyorum. Hatta diğer konuda demiştim sana orijinal şarkı bazen farklı oluyor o yüzden çıkınca bakmak lazım diye.
Konserde olan insanı daha farklı havaya sokuyordu böyle 2 kişinin yankılı bir şekilde söylemesi güzel basla birlikte. Bir de şu dikkatimi çekti the weekend mesela orijinal şarkıda konserde bağırdığı gibi bağırıyor ama çok kısmışlar o kısmı neden anlamadım.
Dün hatta baktım konser + orijinal versiyonu ile karıştırılan bir şarkı var mı diye yapan olmuş. Demek ki bazı eleştiriler genel olarak kabul ediliyor yani.
Bunda mesela konser ile orijinal karıştırılmış. Carti'nin seyuh demesi ve Weekend'in bağırışları... Şunu söylerim ama bu şarkı eskimez bence pek. Beat ve vokalleri nasıl desem bir orkestra müziği havasında, bende bayağı dinledim çünkü adamı sıkmıyor şarkı. Şarkının açıklama kısmında şarkı sözü yazarları bayağı fazla o dikatimi çekti bir de. Bayağı kişinin emeği var şarkıda.
Şarkıda emeği olan insanlar çok. Yazarlar biraz fazla sanki. Ben bunu Carti şarkısı olarak biliyorum bu arada. Dedim albümünde kullandığı hit şarkılardan biri olacak sandim ama Abel tarafında yayınlandı.