Leaxy Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 32 3 Temmuz 2024 #1 Formüldeki 2 malzemeyi de buldum sadece eter kaldı. Bir türlü bulamadım internette arattığımda sonuç alamadım. Yardım edebilecek var mı? Buldum, yine de teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
Formüldeki 2 malzemeyi de buldum sadece eter kaldı. Bir türlü bulamadım internette arattığımda sonuç alamadım. Yardım edebilecek var mı? Buldum, yine de teşekkürler.
Çözüm Leaxy 3 Temmuz 2024 Mert dedi: Görevi nasıl geçtiğinizi de paylaşabilirseniz seviniriz. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane nekker ve trol olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, kestim çıktı. Tek başına çıkmıyor, kestiğiniz şeylerin yanında geliyor.
Mert dedi: Görevi nasıl geçtiğinizi de paylaşabilirseniz seviniriz. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane nekker ve trol olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, kestim çıktı. Tek başına çıkmıyor, kestiğiniz şeylerin yanında geliyor.
Mert Üstün Sosyal Locası İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 985 Çözümler 38 Beğeniler 1.788 3 Temmuz 2024 #2 Görevi nasıl geçtiğinizi de paylaşabilirseniz seviniriz. Artı 0 Eksi
KS KS Leaxy Uzman Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 32 3 Temmuz 2024 #3 Mert dedi: Görevi nasıl geçtiğinizi de paylaşabilirseniz seviniriz. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane nekker ve trol olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, kestim çıktı. Tek başına çıkmıyor, kestiğiniz şeylerin yanında geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Mert dedi: Görevi nasıl geçtiğinizi de paylaşabilirseniz seviniriz. Genişletmek için tıkla... Birkaç tane nekker ve trol olması lazım yanlış hatırlamıyorsam, kestim çıktı. Tek başına çıkmıyor, kestiğiniz şeylerin yanında geliyor.