serhatmorgan

Uzman
Biraz araştırdım bazıları Keira Metz'den satın alman gerek diyor. Ama
görev doğrultusunda onu öldürdüm.
Şimdi her simyacıyı, otacıyı gezdim ama formulü bulamıyorum, ya da bazısını atladım. Nereden bulabilirim bu formulü? Bu arada elimde formulün gelişmiş hali var, normal hali yok.

Biraz araştırdım bazıları Keira Metz'den satın alman gerek diyor. Ama
görev doğrultusunda onu öldürdüm.
Şimdi her simyacıyı, otacıyı gezdim ama formulü bulamıyorum, ya da bazısını atladım. Nereden bulabilirim bu formulü? Bu arada elimde formulün gelişmiş hali var, normal hali yok.
Böceksi Yağı formülünü bulmak için şu adımları takip edebilirsin:

1. Simyacı veya Otaçı Kontrolleri: Keira Metz'i öldürdüğüne göre, diğer simyacıları kontrol etmeye devam et. Aşağıda, Böceksi Yağı'nın formülünü bulundurabilecek bazı simyacıları listeleyeceğim:
- Dijkstra (Novigrad'da)
- Siegfried (Kovir bölgesinde)
- Yennerfer 'in bulunduğu yerlerdeki simyacıları kontrol et.

2. Haritalardaki Görev Noktalarını Kontrol Et: Novigrad veya Velen bölgelerindeki ilgili görevler veya keşfedilmemiş alanları kontrol et. Bu bölgelerde, bazı görevler tamamlandığında yeni formüller elde edebilirsin.

3. Kütüphaneler ve Kitaplar: Belirli kütüphanelerde veya kitaplarda, yani yeni yerleri keşfederken, formül için ipuçları olabilecek bazı kitaplar bulabilirsin.

4. Gizli Eşyalar ve Hazine Avı: Haritada bulunan hazine avlarına katıl ve gizli yerleri araştır. Böceksi Yağı formülünün bulunabileceği bazı hazine sandıkları olabilir.

5. Yardımcı İnternet Kaynakları: Eğer hala bulamıyorsan, oyun topluluklarına veya ilgili rehber sitelerine bakarak, tam olarak hangi simyacılardan veya yerlerden formülü bulabileceğine dair ek bilgiler alabilirsin.

Bu adımları takip ederek formülü bulmak umarım işini görür!