Hikâyesel olarak Triss her zaman Geralt’a destek oldu. Hiçbir zaman Yennefer gibi emirler yağdırmadı. Yennefer kendi küçük dünyasında büyücülük oynayabilir. Benim kalbim Triss’e ait.
Hikâyesel olarak Triss her zaman Geralt’a destek oldu. Hiçbir zaman Yennefer gibi emirler yağdırmadı. Yennefer kendi küçük dünyasında büyücülük oynayabilir. Benim kalbim Triss’e ait.
Hikâyesel olarak Triss her zaman Geralt'a destek oldu. Hiçbir zaman Yennefer gibi emirler yağdırmadı. Yennefer kendi küçük dünyasında büyücülük oynayabilir. Benim kalbim Triss'e ait.
Aynen ya 6. kitapta olan olaylar ve daha 3. kitapta başlayan sinsi düşünceler onu çok masum yapıyor.
Triss net fetöcüdür benim gözümde. Sırf diğer erkeklerden bulamadığı zevki Geralt'ta buldu diye eline geçirmeye çalışıyor Yennefer 2. kitaptaki olaylardan sonra aralarında ki etkileşim tamamen değişerek karı koca halini aldı.
Sonuç olarak Triss tatlı bir yalan iken biricik Yennefer'imiz buz gibi bir gerçektir.
Valla ikisi de güzel hatunlar hatta Triss, Yennefer'a göre daha bir uysal ve çekici ama ne hikmetse her oynadığımda Yennefer ile devam ediyorum.
Edit : Bir de Triss'in Geralt'ın kendine aşık olması için büyü de yapmışlığı var, Yennefer her ne kadar bir kere Geralt hafızası gittiğinde onu yıllar önce aldatsa da Geralt'ın gerçek aşkı Yennefer olmuştur, biraz arabesk gibi ama finale kadar Yennefer Ciri için canını çok kez ortaya koyduğu için ve sonradan Geralt'a yelkenleri indirdiği için onların birlikte olması her zaman hikayeye benim açımdan daha çok uyum sağlamıştır.
Aynen ya 6. kitapta olan olaylar ve daha 3. kitapta başlayan sinsi düşünceler onu çok masum yapıyor.
Triss net fetöcüdür benim gözümde. Sırf diğer erkeklerden bulamadığı zevki Geralt'ta buldu diye eline geçirmeye çalışıyor Yennefer 2. kitaptaki olaylardan sonra aralarında ki etkileşim tamamen değişerek karı koca halini aldı.
Sonuç olarak Triss tatlı bir yalan iken biricik Yennefer'imiz buz gibi bir gerçektir.