Alimen

Çalışkan
"The Witcher 3'te eğer Ciri'yi bulmadan Blood and Wine DLC'sini yaparsam ne olur? Bitirebilir miyim veya herhangi bir olumsuzlukla karşılaşma olasılığım var mı?

DLC'lere başlamak için belli bir seviyeye gelmek gerekiyordu. Onun altında çok zorlanırsın hatta bir yerden sonra oyun kilitlenebilir. Tavsiyem hikayeyi bitirdikten sonra Hearts of Stone ve sonra Blood and Wine oynamandır.

Oyun sana ideal şekilde götürüyor. Bence kafana göre DLC ilerleme. Mesela HoS DLC ana hikaye ilerlerken bir yerde adamın birine denk gelerek başlıyordu. Günlüğü açıp bakana kadar DLC olduğunu fark etmemiştim.

Evet, ama sadece deneme amacli oynamak istiyorum. Yani hikayenin
DLC'lere başlamak için belli bir seviyeye gelmek gerekiyordu. Onun altında çok zorlanırsın hatta bir yerden sonra oyun kilitlenebilir. Tavsiyem hikayeyi bitirdikten sonra Hearts of Stone ve sonra Blood and Wine oynamandır.

Oyun sana ideal şekilde götürüyor. Bence kafana göre DLC ilerleme. Mesela HoS DLC ana hikaye ilerlerken bir yerde adamın birine denk gelerek başlıyordu. Günlüğü açıp bakana kadar DLC olduğunu fark etmemiştim.

Amacim tum dlcleri bitirip ana sonra ana hikayeyi bitirip oyuna ara vermek ve bu sayede son hatirladigim seyin ana hikaye olmasini istemistim.

Evet, ama sadece deneme amacli oynamak istiyorum. Yani hikayenin

Amacim tum dlcleri bitirip ana sonra ana hikayeyi bitirip oyuna ara vermek ve bu sayede son hatirladigim seyin ana hikaye olmasini istemistim.

DLC'lerin ana hikayeyle çok bir bağlantısı yok evet ama RPG oyun oynuyorsun, genel anlamda zorlanırsın, en kolayda oynarım olsun diyorsan oyna, ama oyunun önerdiği şekilde gitmen daha zevkli olacaktır, ayrıca oyundaki her ana ve yan görevde önerilen seviyede yapılması uyarısı var, bu ölçüde yaparsan daha iyi tecrübe puanı kazanırsın. Sen DLC'leri bitirip ana hikayeye başlarsan ana hikaye ortasına kadar yaptığın hiçbir görev TP vermeyecek ve çıkan itemler seviyenle uyuşmayacak.