Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheeZz_MaN

Uzman
Geçen gün Helldviers 2 yükledim ve oyuna girdim. Bugün ESET'i açtığımda bir dosyayı bulup sildiğini söyledim. Dosya Steam'in dosyalarıyla bağlantılı olan Win64/Themida.l. internette araştırınca herkes virüs olmadığını, ESET'in yanlış algıladığını söylüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Nesne adı: game.dll. Sanırım bu nesneyi sildi.

Geçen gün Helldviers 2 yükledim ve oyuna girdim. Bugün ESET'i açtığımda bir dosyayı bulup sildiğini söyledim. Dosya Steam'in dosyalarıyla bağlantılı olan Win64/Themida.l. internette araştırınca herkes virüs olmadığını, ESET'in yanlış algıladığını söylüyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Nesne adı: game.dll. Sanırım bu nesneyi sildi.
Steam üzerinden indirdiysen sorun olmaz. ESET'i de sil bence çok sağlıklı bir AV değil. Kaspersky indir.

Steam üzerinden indirdiysen sorun olmaz. ESET'i de sil bence çok sağlıklı bir av değil. Kaspersky indir.

Hocam ESET hakkında bir konu açmıştımda ESET'in iyi olduğunu söylediler bu yüzden abonelik aldım. İstesem de değişemem artık :D.

O zaman ESET yanlış pozifit gösteriyor.

Anladım hocam. Yardımlarınız için teşekkürler.

Themida bir anti-crack koruması. Hedef uygulamayı şifreleyerek reverse-engineering yapmasını zor bir hale getiriyor. Eger programın içinde zararlı bir kod bulunuyorsa bunu da gizlemiş olabilir. Tamamen güvenli denilemez.

Themida bir anti-crack koruması. Hedef uygulamayı şifreleyerek reverse-engineering yapmasını zor bir hale getiriyor. Eger programın içinde zararlı bir kod bulunuyorsa bunu da gizlemiş olabilir. Tamamen güvenli denilemez.

Yani gerçekten zararlı yazılım mı? İnternette helldivers 2 themida yazınca birçok forumda bunu yaşadıklarını gördüm. Sizde haklı olabilirsiniz ama.