UnkownTecho
Uzman
işlemciye temas ettiğinde bir sorun çıkarır mı hocamTemas ediyor. Sadece vidalanmadan tak çıkar gibi yapmış adamlar. İstersen çıkar.
işlemciye temas ettiğinde bir sorun çıkarır mı hocamTemas ediyor. Sadece vidalanmadan tak çıkar gibi yapmış adamlar. İstersen çıkar.
işlemciye temas ettiğinde bir sorun çıkarır mı hocam
Gümrükte kalırsa ne olur hocam para iadesi olur mu ?Bende çıkmadı. Bir başkasında ne olur bilemem. Bakır zaten.
Bu arada yeni çıkan mevzuattan dolayı siparişler gümrükte kalabilir. Ben bunları daha önceden sipariş vermiştim. Dikkatli ol.
Hiç başıma gelmedi hocam. Bir bilgim yok maalesef. Emsal konular vardır illaki. Bakabilirsiniz.Gümrükte kalırsa ne olur hocam para iadesi olur mu ?
Hayır dünyanın vergisi çıkar. Ödemezsen de kalır orada.Gümrükte kalırsa ne olur hocam para iadesi olur mu ?
Mesela temudan alacaklarım vergi dahil 900 TL tutuyor gümrüğe takılır mı hepsi çok hafif ?Hayır dünyanın vergisi çıkar. Ödemezsen de kalır orada.
Hafif olmasıyla alakası yok. Eğer takılırsa geçmiş olsun.Mesela temudan alacaklarım vergi dahil 900 TL tutuyor gümrüğe takılır mı hepsi çok hafif ?
Mesela Temu'dan alacaklarım vergi dahil 900 TL tutuyor gümrüğe takılır mı hepsi çok hafif?
Çok iyi yapmışsın. Böyle hak yemeye devam. Sizin gibiler yüzünden ülkede iade politikalarını sıkılaştırıyorlar. Birde marifet gibi yazmışsın.https://share.temu.com/OLCHoeONrKA hocam ben bunu alsım bana ulaştıktan sonra da beğenmedim ayağına iade edip parayı da geri aldımüründe bende kaldı.