Detaylar
Kim cevapladı?Soğutucunun montajlanmış halinin fotoğrafını çekip atabilir misiniz?
Normal... Phantom Spirit var bende, R5 3600 85 derece. Bu soğutucular o kadar da iyi soğutmuyor sanırım, birkaç kişide gördüm bizim gibi.Yukarıdaki soğutucunun montajını dün yaptım fakat OCCT testinde 80 dereceleri görüyor işlemci. Soğutucu üzerindeki etiketini de kaldırdım. Vidalarını doğru şekilde sıktım. Sizce ne yapmalıyım? İşlemci Ryzen 5500.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam MX-4 ve içinden çıkan macunla denedim, sonuclar aynı.Normal... Phantom Spirit var bende, R5 3600 85 derece. Bu soğutucular o kadar da iyi soğutmuyor sanırım, birkaç kişide gördüm bizim gibi.
Kasa ici havalandirma kaynakli ya da hatali montaj yuzunden olabilir. Daha cok isinan islemcileri bile daha iyi sogutuyor Phantom Spirit. Peerless Assasin ile bile 5800X3D bahsettiginden daha iyi soguyor.Normal... Phantom Spirit var bende, R5 3600 85 derece. Bu soğutucular o kadar da iyi soğutmuyor sanırım, birkaç kişide gördüm bizim gibi.
Hocam kusura bakmayın, geç dönüyorum.Soğutucunun montajlanmış halinin fotoğrafını çekip atabilir misiniz?
Hocam 5 kez söküp tak yaptım ama nafile, bence yanlış montajla ilgili değil.Kasa ici havalandirma kaynakli ya da hatali montaj yuzunden olabilir. Daha cok isinan islemcileri bile daha iyi sogutuyor Phantom Spirit. Peerless Assasin ile bile 5800X3D bahsettiginden daha iyi soguyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasam mesh ve 4 fan var montajıda fotoğraftaki gibi yaptım. İçinden çıkan macunla denedim sonra MX-4 ile denedim render vs. alırken sonuç aynı.Kasa ici havalandirma kaynakli ya da hatali montaj yuzunden olabilir. Daha cok isinan islemcileri bile daha iyi sogutuyor Phantom Spirit. Peerless Assasin ile bile 5800X3D bahsettiginden daha iyi soguyor.
Not: Fanlar sabit yüksek devirde çalışıyor ve klimalı odada test ediyorum.
Dosya Ekleri
Geraltın kılıcı
Üstün
Kasam mesh ve 4 fan var montajıda fotoğraftaki gibi yaptım. İçinden çıkan macunla denedim sonra MX-4 ile denedim render vs. alırken sonuç aynı.
Not: Fanlar sabit yüksek devirde çalışıyor ve klimalı odada test ediyorum.
Efendim, işlemci soğutucu ekran kartına çok yakın olduğu için ısınıyor gibi görünüyor.
İşlemci yükteyken ekran kartı ısısı düşük oluyor. 40-50.Efendim, işlemci soğutucu ekran kartına çok yakın olduğu için ısınıyor gibi görünüyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
İşlemci yükteyken ekran kartı ısısı düşük oluyor. 40-50.
O zaman işlemci soğutucu yakınlıktan dolayı 2 işi aynı anda yapıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Dünya Kupası TRT'den nasıl izlenir?
- mauroicardi99
-
-
-