Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burkie1460

Uzman
Fanı taktım fakat yönü yanlış oldu; çıkarıp tekrar takmam lazım ama çıkaramıyorum. Markası: Thermalright Assassin spirit 120 Plus v2. Egzoz kısmı içeride, hava çekecek kısmı dışarıda oldu; egzoz fandan hava çekiyor, çok değişik oldu.

17568229321972828296240063451366.webp

Çözüm
Blok kısmına takılan mandalı dışa ittirip çıkarmanız lazım, onu yapamıyorsanız işaretlediğim pinleri fandan çıkarın.

IMG_20250902_172607.webp

Diğer fanın konumu doğru.
Blok kısmına takılan mandalı dışa ittirip çıkarmanız lazım, onu yapamıyorsanız işaretlediğim pinleri fandan çıkarın.

IMG_20250902_172607.webp

Diğer fanın konumu doğru.

Çözüm
Nasıl doğru anlamadım şimdi şöyle bu RAM'lerin oradaki fan hava üflüyor bunun arkada olan egzoz fan kısmına hava üflemesi gerekmiyor mu?

Nasıl doğru anlamadım şimdi şöyle bu RAM'lerin oradaki fan hava üflüyor bunun arkada olan egzoz fan kısmına hava üflemesi gerekmiyor mu?

Evet bu şekilde zaten arkada olan egzoz fanına üfler, siz arkadaki fanı ters çevirip takacaksınız.

Önden gelen hava arkadan çıkacak.

Tamam.

Sorun yoktur umarım. Bana bakan kısımdaki fan havayı içeri doğru üflüyor, arkadaki fan dışarı üflüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, öndeki fan blok kısmına üfleyecek arkadaki fan dışarı, kasa egzoz fanına doğru üfleyecek, bu konumlandırma doğru olan.