Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
- Çözüldü
Eyvallah hocam korkarakta olsa BIOS'u güncelleyeceğim. Bakalım düzelecek mi mesajı güncellerim.Evet bir terslik var normal gösterip yüksek hızda çalıştırıyor gibi, o soğutucuyu 5700X sisteme taktım sesi soluğu çıkmıyor fanların.
BIOS güncelleyip veya sıfırlayıp denemek lazım.
Evet bir terslik var normal gösterip yüksek hızda çalıştırıyor gibi, o soğutucuyu 5700X sisteme taktım sesi soluğu çıkmıyor fanların.
Evet bir terslik var normal gösterip yüksek hızda çalıştırıyor gibi, o soğutucuyu 5700X sisteme taktım sesi soluğu çıkmıyor fanların.
Motor gibi değil hava akımı sesi. Dün yeni aldım yağlamadım, bir şey de değmiyor kontrol ettim.Fan sesi motor gibi mi çalışıyor?
Fanları yağladınız mı?
Belki de bir şey değiyor olabilir.
Motor gibi değil hava akımı sesi. Dün yeni aldım yağlamadım, bir şey de değmiyor kontrol ettim.
Fanlar düşük devirde ses çıkarmaz, söylediğiniz mantıksız, yüksek devirde çalışıyordur.
700 RPM'de ses yapmaz o fan, hangi porta takılıysa BIOS'tan o portu kontrol edin, belki yanlış porta bakıyorsunuzdur.
Bir de öndeki fanı ters takdıysanız ses yapabilir.
Bir de öndeki fanı ters takdıysanız ses yapabilir.