Sanırım böyle:Kilavuzda dahi saga sola gelmesi gerektigini gosteriyor?
Bu dediklerim ice bakacak yine islemciye dogru. Demek istedigim mesela sagdakini yuzeysel ters cevir sola koy. O sekilde.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet hocam. Şimdi mavi yerlere vida atın braketler sağlam olsun.
Aynen oyle, dogru montaj. Zaten sogutucuyu montajlarken fani cikartip iki vidayi da esit sikacaksin.
Evet hocam. Şimdi mavi yerlere vida atın braketler sağlam olsun.
Aynen oyle, dogru montaj. Zaten sogutucuyu montajlarken fani cikartip iki vidayi da esit sikacaksin.
Hocam, vidalar oturmadı tam ama kaya gibi oldu soğutucu.
Yamuk gibi geldi vida. Arkadaki braketin oynama şansı var, tam ittirip monte edersen daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. İşaretlediğim vidanın üstündeki vidalar var, 2 tane sağda ve solda. Onları eşit sıkman lazım; örneğin ilk kuleye baskı uygulayıp 2 tur sol vidayı sıkarsın, sonra 2 tur sağ tarafı. İşlemciye eşit baskı yapması için gerekli şeyler.
Yamuk gibi geldi vida. Arkadaki braketin oynama şansı var, tam ittirip monte edersen daha sorunsuz olacağını düşünüyorum. İşaretlediğim vidanın üstündeki vidalar var, 2 tane sağda ve solda. Onları eşit sıkman lazım; örneğin ilk kuleye baskı uygulayıp 2 tur sol vidayı sıkarsın, sonra 2 tur sağ tarafı. İşlemciye eşit baskı yapması için gerekli şeyler.
Eki Görüntüle 270515
Sağlam gibi ama gene de yapayım o zaman arkadan açıp bastırırım eşit eşir sıkım vidalarını. O zaman bu ara 2 fanı da takayım mı? Zararı olur mu?
Braket vidalarini esit sikma zorunlulugu yok, esit sık dedigim kisim direkt islemciye temas eden kule.Sağlam gibi ama gene de yapayım o zaman arkadan açıp bastırırım eşit eşir sıkım vidalarını. O zaman bu ara 2 fanı da takayım mı? Zararı olur mu?
Yine de vidalarin tam olmadigi senaryo uygunsuz geliyor bana.Braket vidalarini esit sikma zorunlulugu yok, esit sık dedigim kisim direkt islemciye temas eden kule.
Braket vidalarini esit sikma zorunlulugu yok, esit sık dedigim kisim direkt islemciye temas eden kule.
Yine de vidalarin tam olmadigi senaryo uygunsuz geliyor bana.
Yani daha gitmiyor bilmiyorum sağlam yani bir de oturdu işlemciye.
Yani daha gitmiyor bilmiyorum sağlam yani bir de oturdu işlemciye.
Acaba yaylı oldugu içinmi tam dönmedi yaylı cünkü vidalar bir de yani bayağı oturdu çünkü insan dokununca anlıyor.
Dedigim gibi problem cikacagini sanmiyorum. Dediklerim kontrol amacli, Istersen start ver fani takip sicaklik kontrolu yap.Yani daha gitmiyor bilmiyorum sağlam yani bir de oturdu işlemciye.
Acaba yaylı oldugu içinmi tam dönmedi yaylı cünkü vidalar bir de yani bayağı oturdu çünkü insan dokununca anlıyor.
Dedigim gibi problem cikacagini sanmiyorum. Dediklerim kontrol amacli, ıstersen start ver fani takip sicaklik kontrolu yap.
Hocam son soru bir de fan varda ikisini de takimmi bir tane fanda 2 giris var diğerini ona takıp birleştirip CPU'ya takcaz sanırım.